Biotech-es Creatine Monohydrat-ról mi a véleményetek? A "hatása" van olyan jó mint a drágább társainak?
Figyelt kérdés
azért gondoltam erre a termékre mert viszonylag olcsó..
csak nem tudom van e olyan "jó" mint a többi kreatin..pld Scitec,American Muscle..stb..
köszi a válaszokat!!
2011. jún. 29. 18:41
1/6 anonim válasza:
Az American Muscle minden, csak nem jó. :)
Biotech-es megbízható, sok róla a pozitív visszajelzés, nyugodt szívvel ajánlom.
2/6 TOMAtm válasza:
a monohidrát az ugyan az bármellik cég árulja is.max sz*rabban oldódik,de akkor meg langyos vízbe kell tenni és ennyi
3/6 anonim válasza:
Én szedtem, de nekem nem jó a monohidrát, úgyhogy hatástalan volt. De ha első kúra, vagy nálad jó a mono, akkor simán mehet.
5/6 anonim válasza:
Nálam erőben dobott elég sokat és felhozott 7 kilót, de abból 6 le is ment a kúra után.
6/6 anonim válasza:
beszarok 7 kilót:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD akkor nem koxolnának az emberek ha 7kilokat hozna a creatin,tudom hogy egyénfüggő de ez nagyon irreális
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!