Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Régebben kokszoltam és egy...

Régebben kokszoltam és egy kicsit bezsírosodott a mellem el lehet ezt "tüntetni" átformálni? Több infó lent.

Figyelt kérdés
2011. jún. 23. 21:57
 1/6 A kérdező kommentje:

Methandienont szedtem mellé Provi és Zita is ment és egy kicsit bezsírosodott a mellem nem óriási mellekre gondolok csupán nem olyan szép formás és kicsit puhább mint kéne lennie..nem érzékeny nincs benne csomó semmi csupán azóta elég nehezen fejlődik,formálódik...

mit tanácsoltok mit lehet tenni ellene??

minden nem fikázó hozzászólát szivesen elolvasok!!

köszönöm előre is!!

2011. jún. 23. 22:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy és milyen nemű?
2011. jún. 23. 22:26
 3/6 A kérdező kommentje:
22/F 2-éve edzek 176cm magas és 80kiló vagyok...
2011. jún. 24. 07:38
 4/6 anonim ***** válasza:

Bocs én most fikázni fogok:

Kokszolni tudsz de diétázni nem, grat. Hülye voltál, nem voltál elég felkészült hozzá.

Most jön a nem fika rész:

Diétázz, egy idő után le fog menni. Tegyél be súlyzózás után egy kis intervallumos futást.

2011. jún. 24. 08:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha kérdezhetek: Ilyen korban ennyi edzés után miért nyúltál szteroidhoz?
2011. jún. 24. 12:57
 6/6 anonim ***** válasza:

GreenTea

Gondolom már beláttad hogy fölösleges volt koxolni. Ha tényleg csak kicsit bezsírosodtál, vagy inkább bevizesedtél, akkor valószínű egy normális diéta megoldja a problémád.

2011. jún. 24. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!