Ha felüléseztem, illetve lábemeltem, akkor tényleg megkell nyújtani a hasizmot?
Figyelt kérdés
köszönöm2011. jún. 23. 12:18
1/4 anonim válasza:
Háát az én régi edzőm azmondta hogy azért kell megnyújtani hogy ne görcsöjjön be...persze ez nem biztos ő ezt mondta
2/4 anonim válasza:
Minden izomcsoport hálás a nyújtásért, ha előtte meg volt dolgoztatva. Ha rendesen lenyújtom magam edzés után, akkor egyrészt nem leszek olyan merev mozgású (pl. testépítőknél látszik nagyon hangsúlyosan, hogy bár erősek, nagyon lassúak). Illetve egy alapos nyújtással eddig mindig elkerültem az izomlázat. Ha elsunnyogtam a nyújtást, akkor másnap menni is alig bírtam ugyanattól az edzéstől.
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm
2011. jún. 25. 15:11
4/4 anonim válasza:
2. válaszoló leírta.. egyébként meg semmit sem kell, de bizony jót tesz.
másrészt, amikor minden nap 100 számra csinálom a haspréseket és egyéb hasizom edzést, akkor éppenséggel nem érdekel semmi nyújtás, mert úgysem érzek meg egy újabb edzést.. mókás is volt fiatal koromban amikor edzőtársaim nyújtottak hasra, én addig a plafont néztem, mert minek nyújtottam volna, előző nap 2x annyit dolgoztam hasra.. :P
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!