A felulesektol lemegy a hasam?
Figyelt kérdés
Vagy csak izmot kepez...de a feelsleg felette marad..?
Mi a jo modszer a has ellen??
2011. jún. 22. 23:53
1/7 anonim válasza:
a felülések hasizmot képetnek. viszont ha kockás hasat akarsz, akkor felülés helyett csinálj inkább hasprést és lábemelést(a felülésről úgy hallottam káros a gerincre).
ha azt szeretnéd, hogy eltűnjön a felesleg akkor figyelj oda mit eszel és mozogj(pl.: futás legalább 30 percig folyamatosan)
2/7 A kérdező kommentje:
Bicikli nem jo? Elvileg nincs olyan hogy csak hasbol fogyas hanem mindenhonnan...tehat akkor elvileg vmilyen szinten az is jo lehet??
2011. jún. 23. 00:30
3/7 anonim válasza:
Kockás hasat diétával lehet elérni. Aki mást mond, az vagy hazudik, vagy hülye.
4/7 anonim válasza:
Utolsónál a pont, diéta kell és kész.
5/7 A kérdező kommentje:
Felre ertettetek...nekem nem kell kockas has...csak van egy kis felesleg...azt akarom eltuntetni...178 cm vok...es 76kilo...71 szeretnek lenni...es ebbol a feelslegbol vmi a hasamon is van.
2011. jún. 23. 10:35
6/7 anonim válasza:
Félreérted, teljesen mindegy, hogy atomkockás vagy csak egy kicsit laposabb hasat akarsz akkor is diéta kell. Fogyni csak akkor lehet ha kevesebb kalóriát viszel be mint amennyit felhasználsz.
7/7 A kérdező kommentje:
Igen, ezt értem..de akkor a BICIKLI IS JÓ??? elvgére, ha többet vagy elég sokat elégetek...és nyilván nem zabálom magam halálra...akkor már van fogyás...kérdés onnan is??? Mivel, hogy hasból a legnehezebb!
2011. jún. 23. 18:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!