Itt a GYIK-en a "Sport, mozgás főkategóriában, miért nincs olyan alkategória, hogy Testépítés és Harcművészet/küzdősport?
De most tényleg a legtöbb kérdés, testépítéssel, vagy küzdősporttal kapcsolatos. De van ilyen alkategória, hogy téli sportok és vízi sportok, körülbelül szinte egy ilyen kérdést sem láttam még, de a labdajátékoknál sincs olyan sok kérdés, pedig a foci végett lehetne éppen. De kockahasas, táplálékkiegészítős, edzésterves, wing tsun-os és önvédelmi kérdés az szinte minden nap van és nem egy!
Szerintetek jó lenne ha lennének még ilyen alkategóriák?
(Persze nem azt, mondom, hogy a meglévőeket töröljük és rakjuk be helyére ezeket, hanem pluszban még 2 alkategória) Szerintem nem lenne rossz ötlet.
Szerintem is jó lenne, ha külön kategóriát nyitnának ezeknek. Minden második kérdés vagy küzdősportról, vagy testépítésről szól.
Viszont az is elég idegesítő, hogy minden héten legalább háromszor felteszik ugyanazt a kérdést, csak máshogy megfogalmazva. pl.:
"Hogyan lehet kockahasam?"
"A wing tsung jó utcára?"
"Valaki tud nekem ajánlani kezdő testépítő edzéstervet?"
"Ha naponta megcsinálok 40 fekvőtámaszt, mennyi idő múlva látszik meg?"
"A thai box, vagy a taekwondo a jobb?"
És még lehetne sorolni...
Még mindig nem írtak, sajnos. :(
Mit csinálnak tanakodnak? Remélem, hogy jó helyre küldtem el az e-mailt. (info@gyakorikerdesek.hu) Ez van ide alul kiírva "Kapcsolat"-ként. Bár ide úgy van kiírva, hogy : info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Én pedig, úgy küldtem el, @-cal.
mark86
@ kell,én is írtam és válaszoltak..
Na srácok megjött a válsz!!!
Ezt írták:
Tisztelt Felhasználó!
Régóta tervezzük már ilyen kategóriák létrehozását (meg még párat) csak hát az idő hiánya.. egy új kateg nagyon sok munka, nem csak létrehozni kell, hanem kulcsszavak alapján átpakolni a régi kérdések nagy részét is, lásd az Ezo vagy Kerékpár pl., amik újabbak, de előbb-utóbb biztosan lesz ilyen is.
Üdvözlettel:
Gyakorikerdesek.hu
na ez azért már valami, remélem tényleg lesznek ezek az alkategóriák. Jó lenne nagyon!
Ja és kedves kérdező köszönöm, hogy vetted a fáradtságot és tettél az ügy érdekében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!