Power Protein 4kg 10ezer ft. Állítólag nem rossz, megéri az árát.
Amúgy a fehérjének tényleg nem sok hatása van...a fehérjével kiegészített kajának, na annak van hatása!:)
2011. júl. 1. 22:00
12/18 Vadmeggy válasza:
Edzés utáni gyors fehérje és szénhidrátutánpótlás. Mégis mi a faaszért ne lenne értelme? Én például csak edzés után iszom fehérjét, mert megpróbálom rendes kajával kompenzálni a turmixot.
2011. júl. 2. 14:16
13/18 anonim válasza:
Nem értelme nincs,hanem hatása nincs!
Hatása a kajának van(turmix is az),persze ha nem jól eszel attól még kell a turmix,de az vicces hogy minden 2. ember aki megiszik 1 turmixot érzi hogy feszülnek az izmai.Teljes zavar van srácok!
Kérdező visszavehetnél a pofádból...
Tejsavó koncentrátumot vegyél+dextrózt,ha nincs rá lóvé akkor power.
nekem ez vált be.2 dobozzal eszem egy hónapban,van h 3 is elfogy.reggel,edzés után(dextrózzal kéne) meg lefekvés előtt iszom.
2011. júl. 2. 17:49
15/18 anonim válasza:
Én is ezt iszom, mint TOMAtm és tényleg jó, ajánlom...
2011. júl. 2. 18:19
16/18 anonim válasza:
utsó te hol veszed és mennyiért? köszi.
2011. júl. 2. 18:20
17/18 anonim válasza:
Én kreatin phx-et szedek rendesen, meg whey proteint vettem 1kg 4200FT pontosítani nem tudok :S És nekem bejött joban fejlődők tőllük :) És szerintem nyugodtan edzhetsz hetente 3x pl hétfő szerda és péntek, mert kell a pihenőnap is mikor regenerálódsz mikor nő az izmod
2011. júl. 2. 21:16
18/18 anonim válasza:
"utsó" vagyok, ott veszem ahol edzek és kerek 11000 ért.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!