Pár hónapja edzek, és gondoltam rá, hogy veszek fehérjét, csak nem nagyon tudom, hogy miként, milyen adagokban kell szedi? Aki tudja írja le.
Meg a fehérjétől nem megy le az izmom ha abbahagynám az edzést, csak a proteintől?
Előre is Köszönöm a válaszaitokat.
ááá ne vegyél,kifehérredsz tőle mint dzsekó,aztán hogy fogsz kinézni.azért költenek a kondisok 10ezreket szoláriumra.nézz meg egy versenyt,mind le van kenve kokszal h sötétebbek legyenek,mert mind olyan a sok fehérjétől mint a fal.azért is mondják h falfehérje vagy.
a protein a másik brutál koksz,azt ovastam itt h attól megy össze a farkuk is,de az nem baj mert mindenki a farkohoz viszonyít.szóval ha kicsi a farkad,akkor nagyobbnak látszol(ha jól értettem).
fehérje = protein...
Azért megy össze az izom, mert a szervezet nem hülye, amire nincs szüksége azt leépíti. Arról nem beszélve, hogy ha edzel tovább csak a fehérjét nem szeded, szerinted ha kevesebbet eszel ( nem iszol fehérjét ) akkor nem az a logikus, hogy nem leszel izmosabb, sőt leépülsz egy keveset?
mark86
fehérjepor=szétcseszi a májadat,vesédet,felfúj és mikor leeresztesz megmarad a nyúlott bőr! inkább hanyagold,jó indulatból mondom...
edzés után 6 deci tej,2 ek kristáycukor,1 banán,50gramm túró és 30 gramm zabpehely meg 1 nyers tojás!
sok sikert!
márk....
ezt szabadalmaztasd!jumbó natural néven mondjuk.be is futnál vele :)
mark86
nem tudom,de az mesterséges és ezáltal fújtat hogy koxokat raknak bele. nem jobb naturálon elérni egy formát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!