Lányok Ti jártok konditerembe? Ha igen miért, ha nem, miért nem?
Fogok járni, még csak ma voltam először (vagyis mivel már éjfél után vagyunk, tegnap).
Azért, mert az állóképességem és az erőnlétem olyan siralmas, hogy egy átlag 70+ éves néni is jobban bírja a strapát nálam.
Azért, mert szeretnék tónusosabban, fittebben kinézni, nem csak egy löttyedt csontváz lenni.
Azért, mert valamit mozogni kell, és az ég világon senki nincs, aki motiváljon vagy segítsen, a teremben meg, ha már fizettem érte és elmentem, legalább teszem a dolgom kifulladásig és segítséget is kérhetek az edzőktől.
lányok közül akik nem járnak, azok mind lusták kb ennyi, vagy nem érdeklik hogy néznek ki, és beletörődnek
akik meg járnak, azok jobban akarnak kinézni
énis jártam konditerembe..egy sráccal mentem mivel a lányok nem nagyon szeretnek kondiba menni..legalábbis az én baráti körömben...de után otthagytam, mivel a srácnak nem volt ideje menni én pedig nem mentem egyedül
és azért jártam hogy formáljam az alakom..azóta pedig eljárok mindennap biciklizni vagy torna, görkorcsolya stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!