Hány nap alatt kezd növekedni az izomzat?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok és van 1 db 10 kg-os kétkezes súlyzóm ha minden nap súlyzózok elfáradásig akkor mennyi idő kell az izomzatnak hogy meginduljon a növekedése ? (kezdő vok)2011. jún. 16. 19:54
2/7 A kérdező kommentje:
most akarom elkezdeni :D
2011. jún. 16. 19:58
3/7 anonim válasza:
A súlyzóval "beizzítod" az izmot, ha csak nyomatod attól nem fog nőni. Egyél sok csirke husit mellé és nőni fog majd szépen. Tanulmányozd ezt: [link]
4/7 anonim válasza:
Énis 14 éves vagyok csak én már 1 éve gyúrok :P:D
Nah a lényeg az hogy 1 testrészre heti 1 edzés elég mert különben tönkre beszod az izületeidet és még fejlődni se fogsz mert gyúrás közben csak roncsolod az izomszöveteket és amikor pihensz akkor nő :D persze ha van elegendő szénhidrát és fehérje bevitel ... emellett igyál sokat és egy multivitamin meg egy fehérje+dextróz nem lenne rosz dolog :D ha lehet akkor Sciteceset vegyél ;) az a legjobb
5/7 anonim válasza:
"ha lehet akkor Sciteceset vegyél ;) az a legjobb"
:| majdnem, csak nem.
Ha azt csinálod amit írsz, akkor kb soha, és csak nagyon kis mértékben fog nőni. Rendes kajálással és edzéssel is években mérhető egy jó izomzat kialakítása.
6/7 anonim válasza:
GregX szerinted melyik a legjobb akkor?:D
7/7 anonim válasza:
Minden fajta tápkiegnél más és más, összességében talán Optimum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!