Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan tudom magamat szálkásró...

Hogyan tudom magamat szálkásról izmosra kigyúrni? .

Figyelt kérdés
Az a gondom hogy magas vagyok és vékony és az izom rajtam inkább szálkásodik mint nőne mit tudok ellene tenni? A testi erőm megvan de mégsem látszik kivűlről :S
2011. jún. 14. 12:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Semmi új... azt hittem valami másra jöttek rá már az emberek.

Lényeg a lényeg kaja nélkül nehéz fejlődni kedves kérdező.

2011. jún. 14. 12:35
 12/16 anonim ***** válasza:

2,5 óránként egyél reggel kezd zabpehellyel és egy banánnal esetleg tojás fehérjével. Utána minden étkezésed rizs csirke esetleg disznó, marha. Végül vacsinak tolj egy fél túrót ( 12,5 dkg ) mellé lenmagolajat. Ez ha jól számolom 6 étkezés minimum. Ehhez számold ki mennyi a tápanyag igényed testsúlyod megszorzod 2 vel na annyi gramm fehérje kell és testsúlyod megszorozod 5 el -> annyi gramm ch. mellé 50 gramm többszörösen telítetlen zsír. 100g csirkébe 24g fehérje van 100 g rizsben pedig 75 g ch körülbelül. És ez nyersen van mérve, tehát a rizs rohadt sok lesz de akkor is toljad. Esetleg a nap közepére tehetsz egy félrekajálást ( nagy adag milánói stb ) és mindig tolj a kaja mellé rohadt sok zöldséget.

Edzés után pedig tolj egy edzés utáni turmixot. Ha így sem hízol 1 hónap alatt 1 kilót sem akkor növeld a cht 50g al. sok sikert

2011. jún. 14. 12:52
 13/16 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, az remélem evidens, hogy heti 3 kondi stb...
2011. jún. 14. 12:54
 14/16 °:Amigo:° ***** válasza:

Felejtsétek már el a DrugsBunny hülyeségeit könyörgöm!

Ő nem szakember és nem okos, hallott valami hülyeséget tíz évvel ezelőtt és azóta képtelen elgondolkodni rajta, hogy igaz -e.

Az aerob edzést nyugodtan felejtsétek el!

Én is csak kezdők esetében alkalmazom a munkám során, és van jó pár év gyakorlati tapasztalatom e téren, sok száz kiló zsírt pucoltam le a klienseimről, úgyhogy nekem semmi újat nem tudtok mutatni :-)))

Inkább értelmes dolgokat olvasgassatok (angolul tudók előnyben)

itt van pár fordítás például:

[link]

[link]

EZ az igazi alapismeretek, nem a DB agymenései !

2011. jún. 14. 13:53
 15/16 anonim ***** válasza:
Én Bodybuilder és a teszto honlapról szedtem a tudásom egyaránt. Intervallumos futást nem ajánlok kezdőknek, de tény hogy jobb mint az aerob.
2011. jún. 14. 17:25
 16/16 TOMAtm ***** válasza:

1:edz nagy súlyokkal.

2:ne csinálj 123 sorozatot 58 ismétléssel!egy izomra kb 3 féle gyakorlat 3-4 sorozat(3*4*8),6-10 ismétlés.

3:egyél 2-3 óránként,de ne szalámis zsömlét!rendes kajában gondolkodj,ne szégyeld az uzsidobozt!

4:aludj rendesen,eleget!

5:felejtsd el a piát,éjszakázást,diszkót,cigit,drogokat

6:a táplálékkiegészítők segítenek!de nem csodaszerek!a fehérjeturmix,a multivitamin elengedhetetlen.

2011. jún. 14. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!