Hogyan tudom magamat szálkásról izmosra kigyúrni? .
Semmi új... azt hittem valami másra jöttek rá már az emberek.
Lényeg a lényeg kaja nélkül nehéz fejlődni kedves kérdező.
2,5 óránként egyél reggel kezd zabpehellyel és egy banánnal esetleg tojás fehérjével. Utána minden étkezésed rizs csirke esetleg disznó, marha. Végül vacsinak tolj egy fél túrót ( 12,5 dkg ) mellé lenmagolajat. Ez ha jól számolom 6 étkezés minimum. Ehhez számold ki mennyi a tápanyag igényed testsúlyod megszorzod 2 vel na annyi gramm fehérje kell és testsúlyod megszorozod 5 el -> annyi gramm ch. mellé 50 gramm többszörösen telítetlen zsír. 100g csirkébe 24g fehérje van 100 g rizsben pedig 75 g ch körülbelül. És ez nyersen van mérve, tehát a rizs rohadt sok lesz de akkor is toljad. Esetleg a nap közepére tehetsz egy félrekajálást ( nagy adag milánói stb ) és mindig tolj a kaja mellé rohadt sok zöldséget.
Edzés után pedig tolj egy edzés utáni turmixot. Ha így sem hízol 1 hónap alatt 1 kilót sem akkor növeld a cht 50g al. sok sikert
Felejtsétek már el a DrugsBunny hülyeségeit könyörgöm!
Ő nem szakember és nem okos, hallott valami hülyeséget tíz évvel ezelőtt és azóta képtelen elgondolkodni rajta, hogy igaz -e.
Az aerob edzést nyugodtan felejtsétek el!
Én is csak kezdők esetében alkalmazom a munkám során, és van jó pár év gyakorlati tapasztalatom e téren, sok száz kiló zsírt pucoltam le a klienseimről, úgyhogy nekem semmi újat nem tudtok mutatni :-)))
Inkább értelmes dolgokat olvasgassatok (angolul tudók előnyben)
itt van pár fordítás például:
EZ az igazi alapismeretek, nem a DB agymenései !
1:edz nagy súlyokkal.
2:ne csinálj 123 sorozatot 58 ismétléssel!egy izomra kb 3 féle gyakorlat 3-4 sorozat(3*4*8),6-10 ismétlés.
3:egyél 2-3 óránként,de ne szalámis zsömlét!rendes kajában gondolkodj,ne szégyeld az uzsidobozt!
4:aludj rendesen,eleget!
5:felejtsd el a piát,éjszakázást,diszkót,cigit,drogokat
6:a táplálékkiegészítők segítenek!de nem csodaszerek!a fehérjeturmix,a multivitamin elengedhetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!