Testépítők nektek menyibe kerül ez az életmód?
Testépítők ti menyi pénzt költötök el havonta?
Gondolok itt arra hogy meg kell venni a kaját a kiegészítő porokat és még a kondi bérletet?
Ha lehet részletesen írjátok le hogy menyit költötök és mire. köszi
mark86
terembérlet: 0ft
kaja:40.000ft
tápkieg:20.000ft
Márk, megkérdezhetem hogy mit dolgozol? illetve ki finanszírozza mind ezt? :D
bocs az offért
mark86
ezt úgy,hogy nálam ez nem életmód,csak hobbi
mark86
én finanszírozom,és nem dolgozom.
mark86
ki finanszírozza?
na majd mindjárt jön egy-két normális testépítő pl:Amigo,GregX,TOMAtm,GreenTea..stb
na ott lesznek összegek
mark86
csakegyusert is kihagytam.
bocs kérdező nem akartam szétoffolni. de válaszoltam. :D
mark86
ebben benne van a csirke,hal,tojás,túró,rizs,zabpehely,zöldségek,tk. kenyér,olivaolaj,lenmagolaj,nem sok ez ha kiszámolod hogy az átlag napi kajád mennyi egy hónapban és ezt kivonod ebből az összegből.
tápkieg:multivitamin,c-vitamin, ca-mg,ízületvédő,tejsavó,power protein,dextróz.
2 éve edzek, mivel diák vagyok, ezért nincs belőtt étrendem, tápkieget akkor veszek ha van lóvé. Nálam általában így néz ki: heti 5x tuti megeszem a szükséges fehérjét, ch-t... valamikor annyiszor se, de van hogy folyamatosan 2 hétig jól kajálok és nem zabálok félre. Tápkieget meg úgy veszem, hogy veszek egy nagy vödör fehérjét, ebből napi 4 kanál, ez kitart kb 1-1.5 hónapig. Aztán van hogy csak edzés után megy fehérje, és csak napi 100g fehréje megy húsból, és ennyi.Pont arra elég, hogy ne essek vissza. Aztán jön a lóvé és megint...
Sajnálom, hogy nem szolgáltam számokkal, de éjfél van és nincs kedvem számolgatni. Azt tuti, hogy nem baszok el sokat, és már kinézek valahogy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!