Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Egy kezdő konditerembe járó...

Egy kezdő konditerembe járó szedhet tömegnövelőt?

Figyelt kérdés

Elég vékony vagyok, egy ideje nem eszem húst, de nincs összefüggés előtte is vékony voltam.

Ez valamiféle felszívódási zavar lehet, pajzsmirigy ilyesmi.

Végső soron a segítségeteket szeretném kérni.

Szeretnék egy erősebb megjelenésű felső testet, de azért a realitás talaján, tudom hogy soha nem leszek Schwarzenegger.

El akarok kezdeni járni, és ha van köztetek olyan budapesti aki szintén el akarja kezdeni, akkor legalább nem egyedül kéne elmenjek ugyanis nincsen kivel eljárjak, eddig ez is visszatartott.

Tömegnövelő nélkül meg úgy gondolom hogy sokszorta hosszabb idő alatt lenne csak minimális eredmény.

Persze tiszta sor hogy ez egy hosszabb folyamat, és rengeteg kitartás, edzés kérdése is.

De ennek tudatában is el szeretném kezdeni.

Segítségeteket előre is köszönöm.

2011. jún. 11. 08:40
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én mondjuk nem vagyok pesti,de tanáccsal eltudlak látni

a tömegnövelő jó,ha az étrend megfelelő hozzá.

Hús meg mindenféleképpen egyél,hiszen abból kell fedezni

a fehérje bevitel nagy részét.

Van egy oldal a www.bodybuilder.hu ott egy kicsit részletesen is utána olvashatsz.

Ott minden alapot megtalálsz ahhoz hogy beinduljon a fejlődésed.

Sőt ha regisztrálsz az oldalra ami ingyenes egy evvel foglalkozó szakember válaszol a kérdéseidre.

2011. jún. 11. 09:03
 2/3 anonim ***** válasza:

mark86

"Tömegnövelő nélkül meg úgy gondolom hogy sokszorta hosszabb idő alatt lenne csak minimális eredmény. "

ez baromság.a mondat úgy helyes hogy a tömegnövelő helyére beírjuk hogy: HÚS.

bodybuilder-cikkek-alapismeretek.

bunnytól meg jobban jársz ha nem kérdezel majd 2 év múlva,ha tudod az alapokat

2011. jún. 11. 11:35
 3/3 anonim ***** válasza:
De kérdezz Bunnytól nyugodtan, röhögni akarok azon ahogy kioszt :D
2011. jún. 11. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!