Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 11 évesen mien edzésterv az...

Kiss1999 kérdése:

11 évesen mien edzésterv az ideális?

Figyelt kérdés

naszóval 11 éves fiú vok:kb 150 cm és kb 38-40 Kg

gondolom először híznom kéne aztán szálkásítani.mostanában naponta ezeket csinálom: reggel és este egyaránt: 30 fekvő 30 felülés 20x egykezes súlyzó 4 Kg... és hetente emelem öttel kivéve a súlyzót... azt ma vettem. ja és hogyan hízhatok gyorsan? mert jövőre megyek városra és oda ez az izom kevés lesz verekedés esetén

2011. jún. 10. 21:47
 1/8 anonim ***** válasza:
12 évesen nem fogsz verekedni , 2. ne súlyzózz mert fogadok rosszul csinálod és ártasz a porcoknak és inaknak + izületeknek , Fekvőket hogy csinálod? Így csináld : Váll szélességbe a karok, 2 mp-ig tartson amíg leengeded magad, 1 m-íg tartsd magad a földnél ( legyen egyenesen az egész tested, és az orrod érintse a földet ) majd újra 2 mp legyen amig teljesen kitolod magad. Felülés helyett csináld azt hogy , ráülsz az ágyad szélére megkapaszkodsz, kinyújtod egyenesen a levegőbe a lápad ( 15 cm-re a földtől ) Majd szépen ugyanígy 2 mp alatt felhúzod a mellkasodig , majd 1 mp-ig vársz itt , és visszaengeded a levegőbe. Na hajrá
2011. jún. 10. 21:51
 2/8 3rdeye ***** válasza:
inkább még focizz, bicajozz, ezek is fejlesztik az izmokat, és az állóképességet, nem kell még gyúrnod
2011. jún. 10. 22:23
 3/8 anonim ***** válasza:

és szerinted aki erős és gyúr az verekedni is tud?

menny el küzdősportolni és 11 évesen ne súlyzózz

2011. jún. 10. 22:31
 4/8 anonim ***** válasza:
Inkább valami sportot keress még. 14-15 éves korodban térj vissza erre a témára.
2011. jún. 11. 00:34
 5/8 A kérdező kommentje:
bocs elírtam 12vok... na jó akkor első válaszoló utasításait követem... és mellre hogyan lehet?
2011. jún. 11. 08:47
 6/8 anonim ***** válasza:
4kg-al az nagyon kevés én 10éves vagyok 145cm és 43kg és én 8kgal súlyzózok és napi 50fekvőt csinálok minden nap szerintem állj neki keményebben eddzeni esetleg szedj kreatint mert igy nagyon sovány maradsz én simán le tudnálak csapni öcsi
2011. jún. 11. 11:12
 7/8 A kérdező kommentje:
jó de azér te nem 38 Kg hanem 43 vagy... testalkat kérdése
2011. jún. 11. 14:30
 8/8 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem helyes... Az, hogy csak így random elkezdesz edzeni ez sokat árthat a szervezetének... Nem vicc.. Ezt zenei fokozatosan kell nem harminc fekvőhel kezdeni.Csak akkor edz otthon ha rendszeresen jársz sportolni pl. Foci vagy akárcsinálniedződ azt mondja, hogy otthon csináld ezt meg azt.. Hidd el Így az izom fel szedése helyett csak sérülés. Mivel gondolom 11 évesen nem végeztél edzői iskolát, nem tudod az anatómiát, hogy egy X éves gyereknek mennyit szabad csinálnia, mennyit nem. Javaslom, hogy keress fel egy személyi edzőt, vagy ha van edződ akkor őt és kérdezd meg tőle, hogy ő mit javasol stb..
2017. aug. 29. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!