Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Jumbo és tejsavóprotein kombó?

Jumbo és tejsavóprotein kombó?

Figyelt kérdés
Minden edzés után rögvest iszok 35g Jumbot vízben feloldva viszont szereztem mellé 80%-os tejsavó proteint. Azt hogy alkalmazzam Jumbo mellé? Ha az edzés után megiszok egy jumbot, majd rá 45 percre proteint az szerintetek jó? Vagy a proteint inkább edzés előtt? Jumbot konditerembe iszom, tehát az mindig edzés után közvetlen. Proteint itthonra vettem egy fél kilósat. Milyen felváltásban használnátok?
2011. jún. 10. 20:21
 1/4 anonim ***** válasza:
35g jumbo az kevés.. egy adag 220g, ami ugy tudom nem fér bele a shakerbe de 100g tuti belefér ... de 35g az nagyon kevés
2011. jún. 10. 20:58
 2/4 anonim ***** válasza:

na ne már, hogy 220g jumbo nem fér bele egy shakerbe...

35g jumbo semmi. Nyomj 100-150g-t meg egy adagt proteint.

2011. jún. 10. 21:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Jaja, nyugodtan mehet a ch-s fos jumbo mellé a protein.
2011. jún. 10. 22:26
 4/4 A kérdező kommentje:
nem 35g bocs összekevertem, a Jumbo teljes adag 250gg körül lehet talán több, ezzel new foglalkozzatok
2011. jún. 10. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!