Testépítők. Találkoztatok már ezzel a mondattal?
jaaaj nem szeretem a felfújt izmokat! (lány szájából)
mert én ma igen,de nem bántam! :P
szerintem te azért nem hallod a fikázást mert nem mondják a szemedbe, illetve 36 évesen talán az ismerőseid érettebbek mint a mi kb 18 -22 éves ismerőseink. a tizen és huszon évesek közt gyakori hogy nem edzenek és emiatt azt fikázzák aki edz és meglátszik rajta, azzal hogy poros vagy koxos vagy hasonló. de az hogy elmenjenek ezdnei és rájöjjenek mivel jár ez, az már smafu nálluk!
egyébként hány éve edzzel? és hogy néztél ki 19 évesen? én most kezdtem el edzeni 19 vagyok de remélem hogy 36 évesen legalább ilyen hatást váltoki a p*icsákból mint te most :D sőt remélem nem kell addig várnom :DD
16 évesen kezdtem edzeni, 20 évvel ezelőtt :-D
Még be kellett jelentkezni az edzőterembe, hogy mikor akarsz menni, mert nem volt annyi terem, hogy mindenki járhasson. :-)
A mi időnkben nem volt semmi infónk az egészről. Nem volt net, de még magyar nyelvű szakirodalom sem nagyon.
Azt tudtuk, hogy a profik használnak ezt-azt, de meg se fordult a fejünkben, hogy az nekünk is kellene.
egyszerűen nem volt téma, örültünk, ha a gyakorlatokat ellestük tőlük.
Nem emlékszem semmiféle negatív megnyilvánulásra emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!