Futni szoktam, vagy aerobic, fitness, néha egy laza kis súlyzós kondi, esetéeg bicikli.
20 éves nő vagyok, és fogyni szeretnék kb 5-6 kilót.
2009. márc. 19. 22:46
1/9 anonim válasza:
Aminosav kapszula.Menj be 1 body shopban ott ugyis ajánl vmit az eladó.
2009. márc. 19. 23:42
2/9 anonim válasza:
Szerintem a Scitec 100% Whey Protein Professional megfelelne neked. Egy tasak 200 Ft, kb 20 g protein van benne, 3 dl tejjel kell meginni.
2009. márc. 20. 09:08
3/9 anonim válasza:
Aminosav kapszula? Az nem erre való és túl drága is.
A 100% Whey Protein Professional sztem is a legjobb választás. Először vegyél mindegyik tasakból/ízből 1-et, aztán amelyik tetszik abból az ízből vedd meg az 5 kilósat, mert akkor nem 200Ft lesz úgy egy adag hanem csak kb 110Ft.
És ne 3dl tejjel hanem vízzel, mert a tej rontja a felszívódását. [link]
2009. márc. 20. 17:21
4/9 anonim válasza:
Vegyél inkább IGAZI amerikai termékeket, ne csak olyanokat amikre az van írva,h amerikai,h hülyítsenek közbe meg itt gyártják Mo-n. Optimum Nutrition, Muscletech, Twinlab stb ezek a jók.
itt egy eladási toplista ami tükrözi a minőséget is.
2009. márc. 20. 19:09
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Ez akkor is áll, ha FOGYNI akarok, és későn, ált, 20 óra tudok edzeni?
2009. márc. 20. 19:09
6/9 anonim válasza:
Igen! Edzés után kell teljesen mind1 mikor van az edzés.
2009. márc. 20. 19:17
7/9 anonim válasza:
A minőség nem attól lesz hogy hol gyártják hanem, hogy milyen alapanyagokból csinálják.
Én személy szerint a Scitec és Peak termékeket ajánlanám.
2009. márc. 21. 00:33
8/9 anonim válasza:
A minőséget sztem az is tükrözi,h hol van gyártva és mien cégé. Egy amerikai mamutcégben jobban bízok mint egy kelet-európai kis cégben. Főleg miután csak az van feltüntetve a dobozon,h amerika így meg úgy meg csak angol szöveg van rajta mintha azt akarna belédverni,h ez is nyugati termék közben meg nem is. Egyáltalán nem mondom,h rosszak a termékeik mert én is használtam, de miért vegyem meg a magyar termékeket ha ugyanannyiért vagy csak egy hajszálnyival drágábban tudok venni amerikából nagy cégek termékeiből? Mellékesen rengeteg termékük még olcsóbb is mint az itt gyárott termékek. Plusszba amik most jellennek meg itt azok már évek óta vannak amcsi márkákban kint. Amik sztem ízre, felszívódásra, hatásban magasan vernek bármit. Sajnos az igaz,h mivel nem vagyunk piac a nagy cégeknek ezért nem is foglalkoznak velünk és sok termék nem érhető el itt és ezért az itthoni termékek jóval nagyobb terméklistájuk van és persze, h reklámból is csak az jut el hozzánk amit itt akarnak nyomni. A bsn-nek vagy akármeik nagy cégnek nincs érdekében az,h itt újságokat adjon ki meg itt reklámozzák magukat agyba főbe. Az MD újság is nyugati és elhiheted,h más reklámok vannak benne mint itt. Ez is egy agytekerés,h azt hidd,h a nagy amerikai muscular development is sciteces. Nézd meg az MD-ben az orvos aki térdműtétet végzett már nemtom kin az pl a Muscletech-nél kutató. Itthon vannak orvosok akik kitalálnak új termékeket vagy letesztelik a meglévőket?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!