Barnakenyér vagy puffasztott rizsszelet? (A kérdés jó helyen van)
A kérdést jó helyen van, sőt még szeirntem a fogyókúrákba is felteszem, csak általános vélemény, hogy két részre van szakadva a téma. Ugyanis a sportolós étrend az egészséges, míg a fogyókúrás általában arról szól hogy 30 napig nem eszik semmit.
Jelen pillanatban egy pár hete nem sportolok (intervallumos futás), illetve az étrendet sem tartom be úgy mint mikor sportoltam - természetesen nem kajálok össze vissza semmit. A kérdés ennek ellenére elég régóta foglalkoztat. Tehát melyik a jobb szálkásításhoz?
a puffasztott rizs az ami rá van irva,látszik is rajta.
a barnakenyér meg fehérkenyér legtöbbször,drágábban,szinezékkel -ezt egy pék ismerősöm mondta!!
gyorsan válaszolok még mark előtt, hogy én kapjam érte a pénzt.
A barnakenyér nem teljes kiőrlésű, szóval vagy valódi teljes kiőrlésű vagy pufirizs.
Egyértelműen pufirizs.
A pufirízs kisebb energiasűrűségű, nagyobb térfogatú élelmiszer, ezért kevesebb kell belőle étkezésenként.
4 szelet pl. 40 gramm, 31 gramm szénhidrát tartalommal.
Ez egy étkezésre elég, míg akármilyenkenyérből legalább 150 grammot betolsz egy étkezésre, ami ~ 120 gramm ch.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!