Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért mondja mindenki hogy...

Miért mondja mindenki hogy elsőre ne fizessek be sokat mert úgyis elbukom? :D (online fogadás az expektnél. Most kezdeném)

Figyelt kérdés
2011. jún. 5. 23:16
 1/2 anonim ***** válasza:
Mert úgyis elbukod:D Kell egy kis idő amíg belejössz és megtanulod a dolgokat. Azt is el kell sajátítani hogyan kontroláld magad és ne tegyél fel nagyon nagy összeget szinte biztosnak tünő dolgokra, szóval hogy ne verd el az egészet. Tölts fel kezdőtőkét, a minimális összeget. Mennyi lehet az 3000ft? Ha ebből csinálsz 10 ezret még 1 hónap végére, akkor te is belátod hogy felesleges nagy összeget feltenni, mert már van egy tizesed és úgy sem akarod elbaszni. Elég nehéz lesz ennyit is nyerni rajta, szóval ne kezdj nagyobb összegekkel.
2011. jún. 5. 23:28
 2/2 A kérdező kommentje:
kb 2-300000-re gondoltam havi 100000-es haszonnal.mint írtam nem vagyok kezdő fogadás terén csak online:Dde értem mire gondolsz viszont én megélhetési sportfogadó vagyok úgyhogy nekem nagyobb pénzt kell forgatnom...tippmixen ment:)köszönöm a válaszod
2011. jún. 5. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!