Online fogadás az utolsó pillanatban?
Tényleg vannak olyan oldalak,ahol akár a meccs utolsó percében is fogadhatok,és nyerhetek.
Ha igen,melyek ezek,és,hogy működnek?
nem éri meg, eleve olyan kicsi a szorzó már az utolsó percekben hogy kb 1.03-1.10.. tehát még 10ezer ft-nál is 300-1000 ft között van a nyeremény, ami siralmas ha azt veszed, hogy jó esetben nyersz 1 ezres-t rossz esetben buksz 10 ezret.. v
viszont én is az online fogadás mellett vagyok, de meccs közben általában még az első félidőben ráteszem valamelyikre.. általában próbálom minél tovább húzni, mert ha mondjuk 30 perc után még 0-0 akkor nőtt mindkét csapat szorzója és érdemesebb, mert nagyobb a nyeremény.
Az is igaz,de ha utolsó percben egyik csapat vezet 2-0-ra és rárakok 10.000-t nagyon nagy balszerencse kell,hogy azt bukjam,és ha naponta csinálok kb 5-6 ilyet az már 2-3000 FT.Ami ha úgy veszem nem is rossz.
De ahogy te is írtad,hogy az első félidőben 0-0 való fogadás sem rossz.
Az is igaz,de ha utolsó percben egyik csapat vezet 2-0-ra és rárakok 10.000-t nagyon nagy balszerencse kell,hogy azt bukjam,és ha naponta csinálok kb 5-6 ilyet az már 2-3000 FT.Ami ha úgy veszem nem is rossz.
De ahogy te is írtad,hogy az első félidőben 0-0 való fogadás sem rossz.
2-0-nál esély nincsen 1.10-re, max. 1.02-1.03 ami 2-300 ft nyreményt jelent ebböl még napi 5 meccsel is csak 1-1500 ft, de nem lesz napi 5 ilyen meccs,. örülj ha hetente van annyi ilyen. nagyon okosan kell játszani buktam is már sokat, meg nyertem is sokat..
:) szerintem egy 10.000-st rá fogok szánni és meglátom,hogy mi lesz.
Nem tudjátok,hogy a bwin-en van-e valamiféle befizetési bónusz?
És itt is a meccseket az alap játékidőig (90 perc)-ig veszik figyelembe?
:D Na az nem semmi,gratula.És veszteséggel,hogy állsz?
+ vagy - ban vagy,ha összesítesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!