Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen sportokat ajánlotok?

Milyen sportokat ajánlotok?

Figyelt kérdés
165centi magas, ~56-58kg közötti lánynak, akinek széles a válla, leginkább rockot hallgat, 14 éves, 7 évet ritmikus gimnasztikázott? már semmi ötletem nincs. :S
2011. jún. 5. 10:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Most ebből nem nagyon lehet megmondani. 1. nem tudjuk mi a célod / célja a sporttal

2. Nem derül ki milyen stílusú sport érdekli.

A tánc és a küzdősport között van némi különbség... Szóval ha ezeket leírod talán tudunk javasolni is valamit.

2011. jún. 5. 10:12
 2/11 anonim válasza:

Test építeni/Alakformálni szeretnél? Szintentartani a kondíciód? vagy csak szórakozásból kipróbálni valami újat és teljesen mást, amit eddig még nem, de úgy érzed passzolna a "stílusodhoz"?

Első esetben javaslom a kondi terem+pilates kombinációt, nekem beválik (bár én 20 éves vagyok)

Szintentartásra valami csapatjáték: kosár, röpi, kézilabda, tenisz,tollaslabda esetleg pingpong.

Valami új kipróbálásához: küzdősportok, jóga, hastánc.Vagy nemtom mit nem próbáltál már.

Sok sikert!

2011. jún. 5. 10:18
 3/11 A kérdező kommentje:
köszönöm! hát, először is szeretném visszakapni a régi alakom, utána azt fent tartani.. lovagoltam, fociztam, boxoltam, táncoltam, úsztam, futottam... nem éppenséggel a versenyek érdekelnek, arra még ráérek kicsit később, de most inkább csak hogy sportoljak valamit.. köszönöm a válaszokat!
2011. jún. 5. 10:28
 4/11 anonim ***** válasza:
alak visszanyerésére súlyzó+aerob, aerob helyett mivel nem hiszem hogy lenne rajtad felesleg mehet pl tánc vagy ami tetszik.
2011. jún. 5. 12:12
 5/11 A kérdező kommentje:
hip hop mennyire veszi igénybe az izmokat?
2011. jún. 5. 12:24
 6/11 anonim ***** válasza:

Fitnesz.

A szabadon választott résznél nagy előny lenne a rg múlt.

Azonkívül a fitnesz versenyzőknek van a legjobb alakjuk.

2011. jún. 5. 13:52
 7/11 anonim ***** válasza:

Kick Box

Mostanában a hozzád hasonló csajok is ezt választják testedzés gyanánt, szóval még társaságot is találsz...

2011. jún. 6. 22:38
 8/11 anonim válasza:
kajakozz,vagy kenuzz,vagy sárkányhajózz,és még pluszban fuss is mellette!én mind a négy dolgot már jó rég óta csinálom,és nálam tök jl bevált! IMÁDOM <3
2011. jún. 28. 16:20
 9/11 anonim válasza:
kajakozz,vagy kenuzz,vagy sárkányhajózz,és még pluszban fuss is mellette!én mind a négy dolgot már jó rég óta csinálom,és nálam tök jl bevált! IMÁDOM<3
 10/11 anonim válasza:
kéccer írtam ki...sry :)
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!