Milyen sportokat ajánlotok?
Most ebből nem nagyon lehet megmondani. 1. nem tudjuk mi a célod / célja a sporttal
2. Nem derül ki milyen stílusú sport érdekli.
A tánc és a küzdősport között van némi különbség... Szóval ha ezeket leírod talán tudunk javasolni is valamit.
Test építeni/Alakformálni szeretnél? Szintentartani a kondíciód? vagy csak szórakozásból kipróbálni valami újat és teljesen mást, amit eddig még nem, de úgy érzed passzolna a "stílusodhoz"?
Első esetben javaslom a kondi terem+pilates kombinációt, nekem beválik (bár én 20 éves vagyok)
Szintentartásra valami csapatjáték: kosár, röpi, kézilabda, tenisz,tollaslabda esetleg pingpong.
Valami új kipróbálásához: küzdősportok, jóga, hastánc.Vagy nemtom mit nem próbáltál már.
Sok sikert!
Fitnesz.
A szabadon választott résznél nagy előny lenne a rg múlt.
Azonkívül a fitnesz versenyzőknek van a legjobb alakjuk.
Kick Box
Mostanában a hozzád hasonló csajok is ezt választják testedzés gyanánt, szóval még társaságot is találsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!