Mit tehetek, hogy elmúljanak a pattanásaim a tömegnövelőtől?
Sziasztok!
Az a helyzet, hogy vettem egy doboz Brutal Gainer tömegnövelőt, és miután megittam néhány shake-t, észrevettem, hogy rengeteg pattanás, kiütés jött ki a karomon, hátamon, viszont amikor abbahagytam, eltűnt az összes. Tudom, hogy a tömegnövelők okozhatnak ilyen mellékhatást. Mit csinálhatrok, hogy a Brutal szedése mellett ne legyen ilyen problémám, vagy milyen Brutalhoz hasonló tömegnövelőt ajánlotok? Válaszokat előre is köszönöm! 17/F
mark86
ki kell találni mire vagy érzékeny!
vagy az is lehet hogy nem edzel annyit hogy a szervezeted fel tudja dolgozni a bevitt tápkieget és így löki ki magát!
Tehát vagy keveset edzel vagy a tápkieget nem a testednek méltóan szeded vagy előttem megválaszolták!
mark86
paky vazee mé nem alszol? :DDD
"nem edzel annyit hogy a szervezeted fel tudja dolgozni a bevitt tápkieget"
Azért ez közel lesz a hónap válasza címhez.
Például. Legalábbis ha kémikus vagy lehet rájössz mi lehet benne, de nem írják rá, hogy 50% szója 30% kazein és 20% tejsavó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!