Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hol gyártják pontosan a...

Hol gyártják pontosan a scitec nutrition termékeket?

Figyelt kérdés
2011. jún. 3. 00:31
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
bárhol fel lehet matricázni egy ajtót. Mint ahogy bármikor ki lehet adni egy angol nyelvű újságot idehaza, reform névvel. a gyártósorról készült képeket dunakeszin csinálták...
2013. ápr. 9. 18:07
 22/35 anonim válasza:

...és az ajtó elé állítani 3 amerikai autót.

Nem hiszem, hogy ekkora lenne a megtévesztés.

Innen-onnan összeszedett infók alapján szerintem a következő lehetséges (csak eszmefuttatás).

A magyar fickó kiment az USA-ba, felépítette a céget, de nem jött be neki a bolt, így hazajött. A cikk 2005-ös, tehát ennek kb. 8 éve. Akkor még gyárthatták Amerikában.

Mivel a bejegyzett cég és a brand megvolt, így itthon folytatta a gyártást. Így lehet Floridában bejegyezve a cég, miközben a gyártás már hazánkban zajlik. Így lehet amerikainak eladni, hiszen pl. az Apple is amerikai attól, hogy kínában gyártanak mindent.

2013. ápr. 10. 10:56
 23/35 anonim válasza:

Ja igen, ez az egyik forgalmazó honlapjáról származik.:

"A Scitec Nutrition 1996-ban, Amerikában jött létre, de 2007-ben a cég a valótlan ígéretekkel tűzdelt és számtalan hamis terméket ontó amerikai piacról kivonult, és az európai piacokra koncentrálva folytatta működését."

Jól gondoltam.

2013. ápr. 10. 11:07
 24/35 mave80 válasza:

Hú de nagy a káosz ezen a téren. A következő infókat belsőstől tudom, szóval ez nem mendemonda.

Sajnos olyan részletesen nem tudom leírni, mint ahogy Ő elmondta mert a felét (főleg a neveket) elfelejtettem.

A Scitec nem magyar. A magyar tulajdont amiatt gondolják sokan, mert az egyik tulajdonosa magyar származású. Magyar a neve, tud is magyarul de amerikában él régóta. Talán még a szülei mentek ki, de ezt nem tudom. Annyira magyar mint Gábor Zsazsa vagy Tony Curtis. Csak épp a neve magyaros és tud is magyarul.

Azonban neki kb. 10%-a van az üzletben. más üzletekben is érdekelt, multimilliomos az emberke (persze nem forintban). :)

A fő tulajdonos 2 amerikai befektető vállalat (vagy az egyik francia...). nem tudom mi a nevük de az egyik az aki az amerikai nyugdíjalapokat kezeli. Szóval nagy cég.

Amerikában volt a cég gyára. Az alapanyagokat az EU-ból kapta. Azonban az Eu elég magas adókat vetett ki az amerikai cikkekre így európába telepítették az üzemet. Amikor felmerült, hogy hol legyen, a magyar srác ismeretségein keresztül itt épült meg a gyár. Olcsó munkaerő. :) Ha jól emlékszem Dunaharasztiban van a gyár de lehet, hogy nagyon rosszul emlékszem a településre. Szóval az a szép kék gyár amit a katalógusban lehet látni, az itthon van.

Mielőtt elkezdenétek irogatni, hogy akkor mégis magyar a scitec, olvassátok tovább.

Magyarországon csak a csomagolást végzik. Az EU különböző, vezető élelmiszer ipari cégeitől jönnek az alapanyagok. Pl. a fehérje az egyik legnevesebb francia gyártótól (na erre a névre pláne nem emlékszem)kapják.

Az Audi sem magyar és ugyan az a magas minőség attól még, hogy a behozott és ellenőrzött minőségű alapanyagokból itt szerelik össze. A scitec is külföldi cég (Amerikai), külföldi, minőségi alapanyagokból csak éppen itt volt olcsó a munkaerő a csomagolásra. :)

És számos európai piacon jelen vannak. Az amerikait nem tudom. :)

Remélem ez mindenkinek megfelelő infó volt és kielégítő válasz, hogy magyar vagy sem a Scitec.

2013. okt. 28. 17:17
 25/35 anonim ***** válasza:
100%

Baromság.

A scitec egy magyar cég. magyar tulajdon, magyar vezeti, magyarországon készülnek a kiegek. Természetesen az alapanyagokat külföldről veszik, mert pl wpc-t magyarországon nem gyártanak.

Be kéne látni, hogy a fitnesstrendek, és a tápkiegtrendek is amerikából jönnek. adott egy ember, aki sokat utazik arra, felismeri a trendet,és behozza magyarországra, alapít egy céget, és végzi a dolgát. ilyen cég a scitec.

de tök ilyen a román Pro nutrition, Az Aminostar a cseheknél, vagy a lengyel Olymp. mindegyik cég az amcsi trendeket másolja, 1-2 év fáziskéséssel. Az üzletmodell is ugyanaz, megveszel egy tonna proteint, bekevered, csomagolod idehaza, és eladod. ott van a haszon, hogy csak az alapanyagra fizetsz vámot, adókat, nem pedig a késztermékre. Az amcsi cuccok csak akkor érik meg a behozatalt, ha erős a forint. a válság óta ki is koptak a magyar piacról.

a marketing bullshitet meg hagyjuk a francba. jónéhányszor voltam az államokban soha egy emberrel nem találkoztam, aki hallott volna a Scitecről. Egy edzőteremben, bodyboltban sem volt a polcokon. Viszont rogyásig voltak pakolva ON-nal, BSN-nel, Muscletech-kel, Universallal, Ultimate-tel, Prolabbal. És volt mellettük kismillió kicsi márka, amiről sose hallottam. A scitec még közélyük se fért be...

2013. okt. 28. 19:01
 26/35 babybogyo88 válasza:
Dunakeszin van
2013. nov. 28. 18:31
 27/35 anonim ***** válasza:
És egyébként bármit is elvesz az értékéből ha magyar? Mer csakazusaban lehet ilyet csinálni? Nem űrhajókat gyártanak, egyszerű kaját... Na pont az ilyen észlények miatt kell erőltetni az amerikai imidzset :D
2014. jan. 31. 12:13
 28/35 anonim ***** válasza:

Ahogy felettem írták, szerintem sincs Amerikában jelen ez a márka. Kíváncsi lennék több olyan ember tapasztalatára is, aki volt Amerikában több konditeremben is, hogy látott-e Scitec-et, vagy Biotechet.

Fogadni mernék rá, hogy nem.

2014. márc. 23. 18:11
 29/35 anonim ***** válasza:

Ja meg, ha annyira ismert márka a világon, akkor miért vannak többen a magyar facebook oldalon, mint pl az angolon?

Szánalmas egy dolgot csinálnak...

2014. márc. 23. 18:18
 30/35 Mysterystudent válasza:
Azt nem tudom ki alapította! Lehet, hogy magyar csávó volt és itthon gyártják, viszont a cég AMERIKAI!!!!! Ha megnézed a csomagolást rajta van a Miami-i Posta fiókjuk és ott is van a központ. A termékek összetevöit megvásárolják a nagy gyáraktól pont úgy mint a legtöbb cég. A csomag hátulján ezt a " Formulated by and manufactured for Scitec Nutrition" felirat igazolja. A termékeik jók. Jobbak mint a BioTech USA-é. Viszont nem olyan jók mint az IronMaxx-é. Ennek ellenére én is azt használom! Ha már magyarországon gyárták, akkor adjunk munkát a munkásoknak, hogy ne veszítsék el a munkájukat! :P
2014. júl. 17. 18:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!