Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hol gyártják pontosan a...

Hol gyártják pontosan a scitec nutrition termékeket?

Figyelt kérdés
2011. jún. 3. 00:31
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
34%
Két külön dolog ki mit fedezett, és ki/kik védették le a az előállítási technológiát. Máskülönben egyetértek.
2012. jan. 9. 16:55
 12/35 °:Amigo:° ***** válasza:

ATP -t nem lehet előállítani gyárban.

Hacsak a sejtek mitokondriumait nem tekintjük gyárnak... :-)))

2012. jan. 11. 13:18
 13/35 anonim ***** válasza:

Úgy tűnik különböző dolgokról beszélünk.

A Technical Sourcing International, INC kapcsán állítják több más termék mellett a szintetikus ATP kifejlesztését és gyártását. Igázságtartalma valódiságát azokra bíznám, akiket ez a téma kifejezetten érdekel.

[link]

Hogy ez miként jutott a PEAK-hoz, szintén csak némi gépelés kérdése. Természetesen magam sem, - mint sokan - nem mindent veszek készpénznek. Mindazonáltal nem csak a Scitec hivatkozik a PEAK-ra, hanem a SWANSON is.

[link]

2012. jan. 12. 21:17
 14/35 anonim ***** válasza:
100%

Amennyiben jól tudom, a termékeket Magyarországon állítják össze. A legtöbb alapanyagot állítólag vásárolják és ők legfeljebb összeállítják. Elnézést, ha nem vagyok túl konkrét.

Mindenesetre a Scitec -akárcsak a Biotech, vagy az MHN, talán a Powertrack is- magyar cég. A Gazdasági Versenyhivatal honlapján is van fent egy őket is megemlítő határozat. Úgy tudom, Dunakeszin van a székhely. A Biotech székhelye pedig Pest mellett, Turán van. A tulajdonos turai és ő fizette ki a 2009-es Nemzeti Vágta nevezési díját. A szándékolt amerikai látszat miatt nem kedvelem ezeket a cégeket...

2012. máj. 16. 15:40
 15/35 anonim ***** válasza:
62%
Nem értem, h a magyarok most miért nem csinálhatnak jó terméket... miért szarunk a saját fészkünkbe??? ezért tart ott az ország ahol... szánalmas és undorító! a scitec is van ugyan olyan jó, mint bármelyik amerikai csodaszer!!! és egyáltalán nem drágább!!! nem kell irigynek lenni a saját nemzetünkre, támogassátok a magyar termékeket!
2012. máj. 27. 11:30
 16/35 Gyurmacop válasza:
Nem erről van szó jóbarát,készült már sok eredeti magyar termék a történelem során,de a scitec-nél más a szitu.Elösször is: Kint volt a csávó USA-ba, aztán ott akart szerencsét próbálni ezzel a dologgal valahogy,de gondolta hogy majd magyarföldön kamatoztatja az ott megszerzett ismeretek és táplálékkiegészítőket fog gyártani a vállalkozásában működő gyár.A két országot nem szabad összehasonlítani semmi alapon sem. Ott bejött már az élet számtalan tápkieg. gyárnak,MERT OTT SOKKAL TÖBB MILLIÓ EMBER VAN,NAGYOBB A PIAC,NÉPSZERŰBB MAGA A TESTÉPÍTÉS,TEHÁT SZÉLESEBB VEVŐKÖR ÁLL RENDELKEZÉSRE.SEMMI GOND NEM LENNE HA ITT TALÁLTA VOLNA KI,ÉS ÍGY AKART VOLNA ÉRVÉNYESÜLNI,DE NE AKARJUNK MÁR AMERIKAINAK LÁTSZANI,CSAK AZÉRT HOGY JOBBAN BEFUSSUNK,ÉS PONT HOGY TÉGED,ENGEM ÉS A HONFITÁRSAINKAT CÉLOZZA MEG AZ ÁTBASZÁS,ÉS AMILYEN HÜLYÉK A MAGYAROK MÉG BE IS DÖLNEK..SAJNOS..HA ANNYIRA MAGYAR AKKOR MIÉRT NEM MAGYAR A NEVE?? MINT PL.A SOPRONINAK..A SÖRNEK..MIÉRT VAN ANGOL NYELVŰ NEVE?? ÉS MIÉRT VAN RÁÍRVA HOGY ORLANDO,FLORIDA?? MIÉRT NEM DUNAKESZI?? VAGY BUDAÖRS?? ENNYI...
2012. júl. 26. 13:14
 17/35 vagasz válasza:

felkészülés a magyar uralkodásra:) e cikk 2006- os!

Tesztoszteron eMagazin

XXX

Írta: Illés Norbert, lifetime naturál testépítő

2006. augusztus

Kattints a képgaléria megtekintéséhez!

Illés Norbert

képgalériánk

1976.07.14. Megszülettem. Ez év július 14-én betöltöttem a harmincadik életévemet. Úgy gondolom, hogy ilyenkor már kicsit vissza lehet nézni, főleg a sportban, ami nálam már 14 éve tart. Ez a sport a testépítés.

Mint azt sokan tudjátok -- és páran kétkednek is -- én naturál testépítő vagyok. Soha életemben nem használtam szteroidokat, hormonkészítményeket, amelyek a teljesítményemet, eredményeimet befolyásolhatták volna. Az őszinteséghez hozzátartozik az efedrin használat említése, amit pár évben alkalmaztam a szálkásításhoz. Ennek mennyisége napi 75 mg volt (3x25 mg/nap, évente 2-3 hónapig max.) Ma már tudom, hogy az efedrin valóban segít a zsírégetésben, viszont az olyan kiegészítők, mint a TEA-X és az Alpha Burn nagyon jól helyettesítik az efedrintől elvárt zsírégető hatást. Itt zárjuk is le a témát. Bevallottam, hogy mit használtam és mit használok most, ha zsírégetésről van szó. Ebből a tényből eldöntheted, hogy naturálnak mondasz-e, vagy sem.

"Az akkori tudásommal mit is tudtam tenni?

Nekiálltam enni... inkább zabálni!"

Hozzáállás, hitvallás

Számomra a testépítés mindig is egy olyan megközelítést kívánt, diktált a belsőmben, ami a "félek saját magamtól, olyan furcsa és erős az akaratom" mondattal leírható. Az edzéseim előtt teljes mértékben tudtam, hogy mit fogok tenni aznap a teremben. Az edzőtársaimat úgy fogadtam, hogy: "Felkészültél, mert ma nagyon kemények leszünk?"

Számtalanszor előfordult, hogy egésznap fát kellett vágnom, vagy zsákoltam a kukoricát, esetleg kertet ástam. A munkákat örült tempóban végeztem, csak azért, hogy legkésőbb este 6-ig leérjek a terembe és edzeni tudjak. A kemény munka után még egy kemény edzést lenyomtam. Ma már tudom, hogy ezt nem lenne szabad, de akkoriban olyan tűz égett bennem, ami kiolthatatlan volt.

A szabadidőmet, főleg télen, azzal töltöttem, hogy edzésterveken gondolkodtam, olvastam az újságokat és Lee Haney könyvét (Igazi Bodybuilding). Lee Haney-nek elhittem (akkor még), hogy nem használ szteroidokat, drogokat. Teljesen nyitott volt előttem a pálya és kőkeményen edzettem azért, hogy belőlem is egy Lee Haney váljon. Telt, múlt az idő és egyre jobban észrevettem, hogy valami miatt nem fejlődöm olyan gyorsan, mint ahogy szerettem volna. Persze fejlődtem, de csak nem akart keresztszálkás és erezett külsőm lenni. Az akkori 87 kilós testsúlyommal és 41-42-es karjaimmal nem voltam elégedett, mert elragadott az a tény, hogy a profik 110-120 kg, sőt még néha ennél is nehezebb testsúllyal versenyeznek. Az akkori tudásommal mit is tudtam tenni? Nekiálltam enni... inkább zabálni!

Pár év alatt sikerült elérnem a fantasztikus 120-122 kilót. Nem mondom, most belegondolva elég kemény. Ekkor úgy néztem ki, mint egy malacka. Az erőm hihetetlenül megnőtt, de a 120 kilós testtömeghez ez azért kevés volt. Szentlőrincen, ahol lakom, az edzőtársammal, aki 135 kiló volt, mi voltunk az "óriások". Az akkori edzőterem fölé ki is írtuk egy kartonra, hogy: ÓRIÁSOK BIRODALMA. Szép idők voltak, de a Csipkerózsika álomból ébredni kellett.

A Superbody előszele, az első átalakuló verseny

Tiszta erőből egy Harley Davidsonért!

Talán még páran emlékeznek erre az emlékezetes mondatra, ami a testépítő társadalom szemét felnyitotta. Hosszú évekig nem igazán volt valamire való magazin az újságos standokon. Emlékszem, ahogy az utcán megpillantottam az első MuscleMag újságot, madarat lehetett volna fogatni velem, olyan boldog voltam. Egyből vágtam a témát, a tiszta erőről és a nyereményről. Nagy örömömre szolgált ez és teljes mértékben megváltoztatta a lanyhulni látszó lelkesedésemet.

Az elejétől a végéig átolvastam az újságot és nagy lendülettel álltam neki megtervezni a programom, amitől a változást vártam. Vége volt a felkészülési lehetőségnek és a szüleimnek mutattam a fényképeimet, amik az előtte és utána állapotokat mutatták. Emlékszem apám nem igazán értette, hogy mit akarok ezzel az egésszel, meg hogy hol a különbség?

Ez egy kicsit ledöbbentett, de én jól láttam, hogy ebből még lesz valami. S láss csodát, lapozgatva a következő MuscleMag újságot, saját magammal szembesültem! "Sikerült, sztár lettem!" -- kiáltottam. Olyan mámor volt ez nekem, hogy csuda. Képzeld el, hogy évekig edzel és edzel és a sztárok képeit nézegeted a magazinokban, majd egyszer csak te is ott vagy az egyik oldalon. Hidd el nekem, ez csúcs!

Egyből nyúltam a telefon után és felhívtam Bengyel Zsoltot (akinek a cége többek között a Scitec forgalmazója és a Superbody verseny, valamint a MuscleMag, Muscle Sport és Fit Muscle magazinok kiadója -- a szerk.) Zsolttal kb. egy órát beszélgettünk, vagyis inkább ő beszélt. Elmondta nekem, hogy milyen kiegészítők fognak megjelenni a magyar piacon, és hogy ez milyen nagymértékben meg fogja változtatni az egész testépítést itt Magyarországon. Szerepelni a magazinban és ilyen információkhoz jutni nem semmi dolog volt számomra!

[link]

egyébként kár veszekedni honnan való!? ha hat?! :)

2012. dec. 22. 14:23
 18/35 vagasz válasza:

A lényeg a magyar berobanásra :)

Egyből nyúltam a telefon után és felhívtam Bengyel Zsoltot (akinek a cége többek között a Scitec forgalmazója és a Superbody verseny, valamint a MuscleMag, Muscle Sport és Fit Muscle magazinok kiadója -- a szerk.) Zsolttal kb. egy órát beszélgettünk, vagyis inkább ő beszélt. Elmondta nekem, hogy milyen kiegészítők fognak megjelenni a magyar piacon, és hogy ez milyen nagymértékben meg fogja változtatni az egész testépítést itt Magyarországon. Szerepelni a magazinban és ilyen információkhoz jutni nem semmi dolog volt számomra!

2012. dec. 22. 14:29
 19/35 anonim ***** válasza:
67%
Mi az hogy jobb minőség? Scitecnek is megvannak a legjobb minőségű termékei, hidd el ha gyíkfasz vagy nem a fehérjéd miatt van. Minimális különbségek vannak a terméktípusok közt, ezek nem csodaszerek csak kaja. Igenis magyar cuccot vegyetek MINDENHOL Pont az ilyen idióták miatt van az amerikai látszat, sok marha nem venné meg ha arra menne rá a marketing hogy ez bizony magyar.
2013. márc. 9. 12:39
 20/35 anonim válasza:

Nem kételkedni szeretnék csak kicsit furcsák az érvek.

Pl: a tesco is magyar, mert itthon van egy tesco global áruházak zrt. nevű cég bejegyezve?

Nyilván egy nagyobb cég, aki terjeszkedni akar az létrehoz az adott országban egy céget, aki az ottani értékesítéssel foglalkozik. Attól még gyárthatják/csomagolhatják itthon, de erősen kétlem, hogy a létező összes terméküket egyetlen egy gyárban készítik.

Találtam egy ilyet: [link]

Persze a titkolózás és kamuzás nem szimpatikus.

A cuccaik viszont ár-érték arányban rendben vannak. Nem azért lesz valami jó, vagy rossz, mert magyar.

Többen is említették és osztom én is, hogy Amerikából is rengeteg szemét jön. Nem hiába mondják, hogy ott szépen csomagolva a sz@rt is el lehet adni.

2013. ápr. 9. 13:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!