Biotech vagy Scitec?
Profigym tényleg nagyon profi :-)
A futárok is korrektek, ha nem vagy otthon felhívnak és időpontot egyeztetnek. Még aznap újra kihozzák.
Holnap rendelek is :-)
Dymatize jó, sokáig használtam, lehet még fogom is.
Van most Marhaproteinjük is ! :-)))
(Elite Primal)
na eddig se vettem nagyon a scitec cuccokat(mer alapból nem veszek olyant amit mindenki).talán a cink,magnézium-calcium -kapszulában az van ami :)(mert az a teremben veszem,jobbára).
Amigo : a marha-protein elég tisztességesnek tűnik amit linkeltél(am is ki akartam próbálni),ízre milyen?ehető vagy fűrészpor?
kéne valami rendes izületvédőt vennem,fáj és ropog a csuklóm,tudtok valami jót ajánlani?
Az Amix marha protein hydrolizátum, tehát nem olyan hagyományos turmix -állagú.
Nincs agyonízesítve, inkább olyan semleges ízű, nagyon jól oldódik. Akár 50 grammot shakerben föloldasz 2 deci vízben és nem húzza hánysz be tőle :-))))
A MuscleMeds Carnivor is kijött már iható ízű marhaproteinnel, a teremben szoktam venni ampullás kiszerelésben. Az narancsos és ilyen üdítőital ízű.
Ízületvédőről inkább írjon más, mert én inkább a megelőzés híve vagyok, ezért még soha nem volt szükségem ilyesmire.
20 év edzés után sem fáj semmim. :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!