A monacoi F1 futam tiszta volt? Nem is vizsgálják a nyilvánvaló csalást?
Tényleg elhiszi a sok birka, hogy a piros zászló jogos volt?
Miért kellett leinteni a versenyt?
Gondoljatok bele:
A Renault -motoros RedBull az élen, kizárt, hogy végigbírja a gumija. Erre a Renaultos Petrov ütközik.
Safety Car, rendben, max 3 kőr...
Renault box:
-mi történt Vitalyj ?
Petrov:
-elém jöttek, összetörtem a kocsit.
-nincs semmi bajod?
-nincs, rendben vagyok
-nem fáj semmid?
-csak hugyoznom kell
-mi innen úgy látjuk, hogy megütötted a lábad
-dehogy, mondom csak pisálnom kell!
-maradj a kocsiba, lehet hogy súlyos
-nemár...
-hívunk mentőt hozzád, ne mozdulj
-de semmi bajom....
-de igen, kuss!
Leintik a futamot, Vettel gumit cserélhet, megnyeri a versenyt....
Így történhetett ?
Nekem nagyon gyanús
:-D
-
Nem volt csalás szerintem, a renault szempontjából meg tökmindegy, ígyis fölényesen vezet a renault motoros redbull.
Egyszerűen csak mázlija van a fettülkének amellet hogy a legjobb kocsija is van.
Tudod, hogy ez a fölény évközben bárikor elszállhat.
Tavaly is szoros volt, ezért számít minden pont, nem beszélve a monacoi győzelem presztizs és reklámértékéről.
Jól emlékszem (igen jól), hogy pár éve -évtizede ilyen balesetért nem hogy leintés nem volt, de ,-persze nem utcai pályán- egyszerűen letolták a kocsikat és ment tovább a verseny.
Én gyerekkoromból (80-as évek) nem emlékszem még safety car-ra sem.
Mi lett ebből a sportból?
Unalmas, biztonságos, nyavajgó kislányok és b.uzik versenye. Állítható hátsó szárny, beszarás....
(köp)
De tavaly is volt egy égbekiáltó szemétség,mikor sumi,megelőzte alonzót a safety bemenete után másfél körrel.
Véleményem szerint meg alapból fura egy olyan pályán versenyt rendezni a hagyomány miatt,ahol nem lehet előzni,csak ha törsz.
Szerintem a f1nek ugyanolyan forgatókönyve van,mint egy szappanoperának.
Jó, a szabályokat be kell tartani....
más kérdés, hogy az idióta szabályok megölik az F1 -et.
Nem azt mondtam, hogy direkt ütközött Petrov, csak hogy rájátszott.
Színészkedett, mint a fociban a sok f@sz, hogy kicsit hozzáérnek és 8 métert repül.
Tipikus versenybaleset volt és leállították a futamot, mert megütötte a lábát. (állítólag)
Jó 10 éve ez úgy ment volna, hogy 2 pályabíró megfogja Petrovot, kiszedik, átrakják a korlát túloldalára, aztán adnak neki kissámlit, hogy nézelődjön....
továbbra is az a véleményem, hogy indokolatlanul állították le a versenyt (vagyis mondvacsinált indokkal), amivel így befolyásolták a végeredményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!