Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kezdésnek melyik tömegnövelő...

Kezdésnek melyik tömegnövelő jobb?

Figyelt kérdés

Kicsit a bőség zavarában vagyok. Vissza olvastam elég sok régi kérdést, és a legnépszerűbbek azok a Volumass, Jumbo, Hypermass, Power Protein, de ezek közül(vagy ezeken kívűl?!) Melyik jó szerintetek?

Reggel és este innám,mert edzés utánra van tejsavóm és szőlőcukrom. Most kezdtem el kb. egy hónapja edzeni.

2011. jún. 1. 14:34
 1/10 anonim ***** válasza:

mark86

power protein kevert fehérje,nem tömegnövelő!

reggel tejsavó+zabpehely.este power!

többi szilárd kaja legyen_! minek tömegnövelő?

semmi értelme...

2011. jún. 1. 14:39
 2/10 anonim válasza:
Amelyiket ki tudod fizetni, és persze ahogy az első írta, a szilárd bevitel a legfontosabb. Ha felelőtlenül tömegnövelőzöl, akkor nem izmosodni, hanem hájasodni fogsz. Érdemes fórumokat olvasgatni.
2011. jún. 1. 15:11
 3/10 anonim ***** válasza:

mark86

ha edzés után tejsavó megy dextrózzal,akkor nincs nagyobb pénzkidobás a tömegnövelőnél!

ch-t simán be lehet vinni szilárd kajából,ha a fehérje nincs meg akkor meg protein kell!

2011. jún. 1. 15:14
 4/10 A kérdező kommentje:
mark86 köszi a kommenteket.
2011. jún. 1. 15:21
 5/10 anonim ***** válasza:

mark86

nincs mit! ha valami nem világos kérdezz.

inkább mint hogy marhaságot csinálj!

2011. jún. 1. 15:56
 6/10 anonim ***** válasza:

reggel tejsavó zabpehely után kimaradt az edzés utáni legfontosabb étkezés amit turmixból érdemes bevinni, akár rendes tömegnövelővel, akár "házi" tömegnövelővel

off: mark olvas a rád vonatkozó kérdést és röhögj! :D

2011. jún. 1. 16:00
 7/10 anonim ***** válasza:

mark86

edzés utánra írta a srác hogy megvan tehát ez adott!

a kérdés szánalmas,havonta van rólam egy ilyen! nem ér annyit hogy odamenjek szétoltani,meg nem kell söpredék nullák előtt megvédenem magam,főleg nem szóban!

egyáltalán nem zavar hogy van ilyen kérdés mert halál égő,viszont a linkek amiket berakott a ribi pont tök jó reklámok nekem! úgyhogy átvitt értelemben jót tesz nekem! ennyi!

2011. jún. 1. 16:05
 8/10 A kérdező kommentje:

Rendben, köszi.

Igen, az étrendemet megcsinálom, tényleg csak a tmegnövelős dolgokra voltam kiváncsi. Estére ajánlod a pp-t vagy felejtős?

OFF: pont délelött olvastam azt a témát én is, erre rá pár órára te voltál az aki normálisan válaszolt..

2011. jún. 1. 16:18
 9/10 anonim ***** válasza:
Hol van az a kérdés?
2011. jún. 1. 17:21
 10/10 anonim ***** válasza:

mark86

ha nincs lehetőség túróra akkor mehet nyugodtan a pp!!

most is nézd meg a kérdést! :D

2011. jún. 1. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!