Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Pontosan hogy müködnek a kokszok?

Fibbrizzo kérdése:

Pontosan hogy müködnek a kokszok?

Figyelt kérdés
Hallottam már roluk de pontosan még nem láttam mire is képesek .És hol lehet beszerezni öket ?És tudtok mondani párat ami nagyon hat?
2011. máj. 31. 19:14
 1/7 anonim ***** válasza:

mark86

én a koxfutar.hu-ról szoktam rendelni!

a naposim nagyon megdob,mert abban van a legtöbb izomfújtatókoxmanó!

most komolyan:ne akarj koxolni!

2011. máj. 31. 19:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha még kokszolsz is legalább előtte legyen már azért valami alapod...
2011. máj. 31. 19:46
 3/7 A kérdező kommentje:
de hogy müködnek mint a sima tömegnövelök és hol lehet utánnajárni a neten hogy milyenek vannak,?
2011. máj. 31. 19:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem a tömegnövelők tápanyagok és a már egyébként is átlag ember szemével nézve rohadt sok kaját még növeli. Sok jó kaja = nagy izom. A kokszoknak több fajtája van. Általában vizesít, vagy hormon termelésed viszi az egekbe. Bármelyiket is szeded ha nem egyből utána akkor 5-10 év múlva de meg fogod bánni, mert utána már nem nagyon tudsz koksz nélkül fejlődni. Arról nem beszélve, hogy szerintem a szex jobb mint a 50 es bicepsz xD Kivétel ha az natúr 50 es bicó..., de akkor is fontosabb a szex. És most írhatjátok, hogy jó kúra nem teszi tönkre a szervezetet én akkor se kockáztatnék soha.
2011. máj. 31. 20:02
 5/7 clint ***** válasza:

leginkább gyógyaszati dolgokra találták fel. Sokfajta szteroid van, pl gyulladáscsökkentő szteroid is létezik.

De a testépítők az anabolikus szteroidokat használják.

a lényege az volt, hogy az öregebb gyengébb vagy egyéb betegség miatt legyengült embereket, esetleg rákbetegeket vagy olyan embereket akiknek már nincs sok hátra, halálos betegség miatt vannak legyengülve valamelyest felerősitsék ezekkel a szerekkel. Persze még igyis negyed vagy fél olyan dózisban amiket a testépítők-erőemelők használnak.

Lényegében a férfi hormonokat az androgént tolják fel, vagy mindössze erősebb fehérjeszintézist gyakorolnak (a nem erős androgének). Ezek miatt a hormonrendszer akár fel is borulhat, esetleg mível a külsőleg bevitt hormonokból így túl sok van a testben, előjönnek a mellékhatások, ami a férfihormon jellemzői, kopaszodás heresorvadás és ösztrogén.

Az ösztrogén alatt a női hormonokat értjük amik akkor alakulnak ki ha túl sok androgénhormon van (ami a koksz miatt ígyis úgyis van)mellszövetnövekedés (csöcsösödés), zsírfelhalmozódás (segg mell és hastájra), ragyásodás stb

A tablettás kokszok a májat mérgezik a szúros kokszok a szívet akár. A kúra után nem lesz ugyanolyan a saját hormontermelésed, emiatt impotencia, depresszió, hirtelen izomvisszaesés és erőcsökkenés lesz. A problémákat gyógyszerekkel lehet kezelni mind kúra közben és után, de így sem teljesen. Azaz nem ajánlott a koksz senkinek.

2011. máj. 31. 20:07
 6/7 anonim ***** válasza:
2011. máj. 31. 20:09
 7/7 anonim ***** válasza:
80%

GreenTea

Meglehet hogy igazad van és a szex jobb, mint az 50+ centis kar... Az 50es kart viszont még nem próbáltam, így muszáj megtudnom milyen:D Lehet hogy sokkal jobb mint a szex:D

A kérdésre válaszolva: A kox egy gyűjtőfogalom, szteroidok, növekedési hormon stb. tartoznak bele. Hogy hol lehet beszerezni őket? Sok helyen. Szinte minden teremben találsz olyan embert aki tud hozni valamit. DE! Ahhoz, hogy tuti jó cuccot kapj, a gyógyszertárat kell kirámolnod:D

Ahhoz hogy megtudd mire képesek, nézz meg egy olimpiát vagy nézz meg egy profi amerikai bajnokságot (NFL, NBA...). Ott vannak a testépítő versenyek, ott is jól látható, hogy mire lehet képes egy ember egy "kis" plusszal.

Egyébként nem azt akarom mondani, hogy bárki képes lehet olyan teljesítményre, mint az olimpikonok, profik, testépítők, ha doppingol, mert nem így van. Minden valamire való élsportoló a genetikájának és a kitartó munkájának köszönheti az eredményeit.

Hagyd a koxot ha nem akarsz versenyezni!

2011. máj. 31. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!