Ki lehet-e mutatni ha valaki hasznalt steroidokat? (dopping)
GreenTea
Az hogy mennyire kimutatható az attól függ, hogy mit bökött magába. Testépítőknél általában nem problémáznak a dopping témán, ezért én azt mondom hogy aki egy rendes kúrát csinált, annak simán kimutatható.
Egyébként nekem személy szerint semmi bajom a doppinggal, hozzá tartozik a sportunkhoz. Azt viszont utálom, amikor valaki hirdeti hogy naturál, de közben ugyanúgy koxol mint mások. Bevált szokás, hogy verseny előtt x hónapig már nem szúrnak semmit, így a versenyen kb tényleg tiszták.
Ezeket az embereket nem értem... nem szégyen hogy egy testépítő doppingol, az viszont szerintem gerinctelen, hogy doppingol és röhögve hazudja hogy naturál.
Egyébként arról, hogy mennyire lehet megmondani valakiről, hogy naturál vagy nem:\ ez elég nehéz ügy. Sokan vannak akik egy nagyon jó genetikájú naturálra simán rámondják hogy koxol, mert egyszerűen nem képesek elhinni, hogy tisztán el lehet érni ilyen szintet (a legtöbb ember egyébként nem is képes rá, csak a szerencsések). Baráti körömben is vannak ilyenek. Van aki genetikailag sokkal többre képes, mint sok idióta, aki néhány hónap után megcsinálja az első "kúráját". Irónikus hogy őket fele annyira sem érdekli a testépítés, mint a sz@rabb adottságú srácokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!