Mikor fussak? Reggel vagy este jobb futni a fogyás szempontjából?
Mikor tanácsos, a fogyni vágyónak futnia?
Azt hallottam, h nem mind1...
És mikor lehet enni, előtte, utána?
Igaza Vót a csávonak Halgas ra testver
Delutan fuss 4-5 oraval előte ebed
őőő......szoval delbe eszel majd 4 kor is eszel es aztan 6kor futol es este meg eszel feherjedus eteleket
pl.rizsa egy csep csirkehusval
Nem tudom ki, hogy van vele, de én reggel nem tudnék futni. Max nyáron, amikor már 5kor süt a nap és lágy szellő simogat :DD ja és ha nincs munka, mint a régi szép időkben nyári szünetben...
Este inkább elmegyek futni, legalább elfelejtem a sok hülyeséget, amivel felbosszantottak aznap. Ha meg olyanom van, hogy nagyon nem visz rá a lélek, simán le tudom mondani és semmi gond nincsen. Persze ezt nem szabad :) De este sokkal könnyebben ráveszem magam, aztán sietek haza. Persze volt már olyan is, hogy alig akartam hazajönni.
Fogyás szempontjából ha belegondolsz, reggel magadból égetsz zsírt, este meg amit napközben megettél az ételekből. De igazából mindegy, mert amire majd beáll a szervezeted onnantól úgy fogja csinálni.
Tehát akkor fuss, amikor neked jobb. Enni futás előtt közvetlenül nem jó, mert utána nem tudsz mozogni. Utána biztos megéhezel, akkor ehetsz ha muszáj, de ne sokat.
Nagyon köszönöm a sok választ!!!
Még az érdekelne, hogy ha 85 kg vagyok és 160 cm, akkor egyáltalán futhatok-e?
Nem árt az ízületeimnek?
Futhatsz Nyugodtam Nemhinnem hogy art az Izuleteidnek
Csak Fogyassz sok vitamint asvanyi anyagokat es Feherjeket naponta es 3-4 het alat lefogysz
Egyel naponta feherje dus eteleket mert azok csokentik az ehseghormonaokat es igy nem lessz olyan szenvedes az egesz
tovabba Vehetsz magadnak kiegeszitőket Tejsavófeherjet azaz Whey Proteint -lehet concentratum vagy izolatum de 60%felett legyen a feherjetartalma!
gircinia cambogia azaz a HCA nevű keszitmenyt is hozza ami ugyszinten az agyban a telitetseget idezi elő mert a elraktarozott zsirok sinteziset növeli es azoknak a hasznalatbavetelet!
Majd a Következő hozza a Chitosan ami nem engedi a zsirok felszivodasat a szervezetetbe ha egy Picit esetleg meg ennel egy ket eterembe a barataiddal
De ezek meg mind nem elegek ahoz napi 6szor kell taplalkoznod kisseb adagokban hogy ne raktarozodjon el semmi felesleg a szervezetedben Es a metabolizmusod gyors es egeszseges legyen.
Fogyassz sok szőlőt ha teheted es Banant a jo Kalium hatasa miat
Zöld teat is igyal Naponta 3szor legalabb es ......
torna előtt 2 oraval egyel jol tervezd be egy Oraval előte szabad utoljara folyadekot fogyasztani akkor igyal egy zőld teat
Tornad intenziv legyen kis solyokkal de sok ismetles
Hogy Jol Megidzadj
Sok sikert
Nagyon köszönöm!!!
Hasznos tanácsokat kaptam mindenkitől!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!