Melyik harcművészeti ágat javasoljátok megtanulásra, melyik a legalkalmasabb önvédelemre? Veszélyes környéken élek, és nem a tibeti szerzetesek fenyegetnek.
Miért,ha valamelyiket bofánbaxod,akkor nem szállnának rátok,ha ismernek?Úgyhogy mindegy,hogy spré v ütés.
Szóljál faterodnak,hogy kapja össze a perputtyot és kocoljatok le onnan.
Egyébként a legjobb a kali késharc,vagy a kézitusa késharc.Nem olyan durva szitukhoz meg az ökölvívás.
A gáz spray-ről.
Kínai piacon venni, öngyilkosság. Felejtős!! Kaphatók kereskedelmi forgalomban jó deok. A kínaiban lehet bármi, szenteltvíz is. A ráírt 1 milliom, meg hasonlók, csak parasztvakítás.
A mérgesgáz- spray. Hol vetted, milyen hatóanyagot tartalmaz? Szerintem az előző kategória.
De ti tudjátok, van aki az imádságban bízik. Én szóltam.
ÉN tudok annál jobbat tanulj kung fuzni, MMA-zni,muay-thai(thai-box)vagy box ez nem olyan j mint az előzök de jobb a capoeránál.hol élsz?
mert megtudnám neked mondani hogy azon a környéken mivan és mit javasolnék.
pl:Tatabánya Teleki László út 6.stílus:ninjutsu időpont:Hétfő, Szerda 18:00 - 20:00 tel:0630 531-8408
Tatabánya Kossuth Lajos út 4. Puskin Mûvelõdési ház stílus:kempo edzések:Kedd - Csütörtök 20:00 - 21:30
telefon:0670 275-9572,0630 526-4089
Ezek hasznosak menny el és nézd meg mindketőt.
Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!