Melyik a legjobb tömegnövelő?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Konkrét márka szerint szerintetek melyik a legjobb tömegnövelő?
Vékony vagyok nagyon, de két hónapja elkezdtem az edzéseket, és úgy gondolom fogom csinálni ezután. Ezért szeretnék tömegnövelőt is venni, de tanács kellene, hogy mi lenne a legjobb? Esetleg kombinációk? Légyszíves konkrét márkákat írjatok. Előre is köszönöm szépen mindenkinek!
2011. máj. 22. 19:33
22/26 anonim válasza:
mark86
én meg vállalkozó vagyok és kőgazdag! kőbeképzelt és kőbunkó! üdv mindenkinek!
24/26 anonim válasza:
GreenTea
Később sajnálni fogod azt a sok pénzt, amit most fölöslegesen költesz tápkiegre. 2 hónap után havi 20-30rugót elkölteni kiegészítőre jó nagy hülyeség, de a te pénzed.
25/26 anonim válasza:
A legjobb tömegnovelő Orbán Viktor, de csak ha nincs kormányon.
26/26 anonim válasza:
Én a Brutal Gainerrel értem el nagy eredményt.1 év alatt 50 kiló izom :D és 64 kiló voltam 18 évesen..na?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!