Milyen fehérje illetve tömegnövelő márka ami megbízható?
Megnyugtattál! túl van tárgyalva...
;)
mark86
Én nem ismerem a Gaspari termékeket,minden gyártótól azt használom ami nekem tetszik! Tömegnövelők közül szerintem volumass35 prof okés termék,vitamin:peak mega a-z,ezt a proteint használom most edzés után meg reggel(barátnőmtől kaptam) [link]
este meg power protein. tehát kb leszarom a gyártót,megnézem mi van a dobozra írva,meg belenézek a pénztárcámba és döntök...
meddő viták ezek viszont a gaspari botrányról én is hallottam.
énis Gaspari párti vagyok,scitec cuccoknak a fele egy nagy kamu..nem használnak semmit.Gaspari Novedex + Myofusion nálam nyerő(kúra alatt és után is).MHP T-bomb is odaver ALRI is jó,csak ménkü drága egy Jungle Warfare-Bad ass mas-restore 2-3 hónapos kúra(annyiból már kapsz propionátot,de lehet még növit is).
szal ja,a nyálas pestiköcsögöknek jó a scitec(mábocs) a fullcukor jumbóval :),de szerintem nemabbavanavitamin.biotech szintén gyengus.peak-et még nem használtam.
De a scitec szépen csomagol és minden marhaságot támogat,szóval egyétek és vegyétek.béke veletek :)
mark86
vegyél bármilyen tejsavót dextrózzal.
Brutal nagyon túl van árazva. Nem kell félned a tömegnövelőtől. Nem tudjuk felsorolni az összes márkát, de tessék. Amiket próbáltam és megbízható is szerintem.
Bsn, Gaspari, Cytogen, Scitec, Twinlab, Scivation, Panthera labs. De kiváló az Mhp, Optimum, Ultimate, Amix, Vpx is. Keresd meg ami a számodra legmegfelelőbb összetételben és árban egyaránt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!