Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hol tudok ilyen fajta légpiszt...

Hol tudok ilyen fajta légpisztolyt rendelni?

Figyelt kérdés

Olyan légpisztolyra lenne szükségem, amely hagyományos 4,5mm-es szoknyás lövedéket lő ki, mint a hagyományos légpuskák is használnak... Vaterán találtam párat, de sajnos mind revolver kinézetű én nekem pedig sima pisztoly kinézetűre lenne szükségem. Valami Berettához hasonló. CO2 patronnal működnek az ára is jó lenne, de nem szeretem a revolvert.

Tud valaki az interneten valami helyet ahonnan tudnék rendelni valamilyen légpisztolyt? Esetleg légpuska is érdekelne, de inkább légpisztoly. Van egy oldal a katonadolog.hu ahol futárszolgálattal kiküldik a fegyvert, de itt is csak sajnos 4,5 mm-es acélgolyóval működő légpisztolyok vannak az meg annyira nem érdekel :S

max 25 ezerig érdekel. megbízható vatera.hu linkek is érdekelnek de főleg valamilyen olcsóbb webshop érdekelne ahol ki is küldik a fegyvert és jó a kínálat.

hobbilövészetre kellene.

Előre is köszi.

2011. máj. 19. 13:31
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!