Ha minden nap 100 felülést csinálok, akkor mennyi idő múlva lesz látható az eredmény?
Énis minden nap csinálok 100 felülést, engem is érdekelne ez:)
Régen is csináltam, és akkor meg is látszódott az eredmény. Most még csak fél hónapja csinálom de nem látok semmi változást.
hogy ez mekkora hülyeség!!
a hasat nehezen lehet fejleszteni!!!! elöször is saját tapasztalat! másodszor pedig akkor lenne nagy izom benne ha súlyokat raknál rá!
jó úton haladsz,rám figyelj! :-) én tudom! legalább mozogsz és teszel egyet jegyezzz meg jól a diéta!!!!!!!! (bodybuilder.hu) ennélkül nem megy viszont az igaz!
Én három hónapig csináltam a hastornát, olyan napi 150-et kicsit látszott csak! kemény munka lesz de megéri! olyan fél év múlva lesz olyan formás hasad!
ne add fel! :-)
Kinek higyjek?
Mert régebben csináltam felüléseket és igenis meglátszott az eredmény,de már nem tudom mennyi iőd után :S És egyáltalán nem lett nagyobb(?!) hasam.....
én több hónapig este csak 20 felülést csináltam aztán már nagyon egyszerű volt és csináltam többet mára már 4 kockám van és semmi féle súlyokat nem tettem rá,szóval ez hülyeség!!!Mondjuk most a télen én is kicsit elhanyagoltam a dolgot,szóval nekem is újra hozzá kell látnom! :)
sok sikert!
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!