Miért van hányingerem gyúrás után? Mit tegyek ellene, mivel előzhetném meg?
Várj kicsit többet kajálás után,mielőtt nekifogsz edzeni.
Talán ez segít,bár nem vagyok szakértő.;)
Ezen az izomagyún jót nevettem, ment a felfelé nyíl :) Csak megjegyzem, hogy 58kg vagyok :D
A másodiknak köszi!
Igen. Többet kell várnod. Olvastam már olyat is, h egy nagy étkezés után 2 órát is várni kell, h elkezdj edzeni. Miután eszel a vér a gyomrodban van... emésztenie kell.
Ha nem is két órát, de várj egy darabig evés után az edzéssel.
A hányinger esetleg még akkor is lehet, ha nem vagy hozzászokva az edzéshez és mégis keményen edzel.
Ma 8kor edzettem, azelőtt utoljára 2kor ettem. (azután csak apróságokat)
Szóval inkább az a valószínűbb, hogy még nem szoktam hozzá. Köszönöm a válaszokat!
Baratom mintha ezzel a kerdessel vagy Dologgal mar talalkoztam volna!
Nos ez egy erdekes dolog Torna utani hanyingert mas is okozhatja az nem ugralo sport a jolakotsag nem nagyon de...azert nem tanacsoj csak 2 ora utan gyurni!
A te problemad mas lehet valami a vernyomasoddal most vagy magas ami szedulest vagy atmeneti hanyingererzetet okoz vagy alacsony!
Vagy a gyomrodban lejatszodo folyamatok erted!
Tulsok vizet iszol közbe nem idzatsz annyit
tul keves vizet iszol tobbet izzadsz
Mindenre figyelj Baratom oda Beszelj inkabb egy Sapadtarcuval egy Jo Csávoval e edzővel
Szerintem egy 1000 ert lenyom veled egy tornat vagy esetleg maskepp is alakulhat a helyzet ketőtöközt
Lehet töbször is segit
nekem is ez volt:D
és gyúrás elött 2órával nem eszek és király:D
a kaja 2,5 óra mulva adja meg az energiát.
de am az is lehet hogy meg erőlteted magad azért van hányingered
futás után nekem is szokott lenni 1 kicsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!