Konditerembe általában mit szoktak vinni?
Figyelt kérdés
Pl milyen ruciban érdemes kondizni (nő vagyok).Mit kell még vinni?Pia törcsi vagy ilyesmi?2009. márc. 10. 19:39
1/8 anonim válasza:
Szia!
Kényelmes cipő, szabadidő alsó(mackó alsó), egy póló amit nem sajnálsz amikor beelizzadsz, egy palack víz és ennyi :)
2/8 anonim válasza:
amit az előttem szóló mondott, plussz egy kis törölköző. Illetve ha hosszú a hajad hajgumi. Fésű, dezodor meg smink felszerelés még elkellhet.
3/8 anonim válasza:
én kicsit lepukkant kondiba járok(kollégiumi), és nincs óra, szóval telefont szoktam még vinni,pl a futópadon mindig zenét hallgatok, így könnyebben megy a futás. Ezen kívül én is csak azokat szoktam amiket már előttem felsoroltak:)
4/8 anonim válasza:
hozzá tennék még annyit h smink nemfeltétlenül kéne,sőt egyáltalán,edzés után ha olyan nemfosz nekiállni sminkelni,széttizzadva,meg semmi értelme sincs,edzőterembe mentél nem divatbemutatóra:))ezért nincs értelme:) (ez csak tapasztalat én fiu vagyok 2 éve edzek és látom h a fitnesses lányok h járnak le)plusz ha esetleg sulyzózól akkor kesztyüt érdemes még...(innivaló a legfontosabb)
5/8 anonim válasza:
én minimálisan ki szoktam sminkelni magam(szempillaspirál, labello), ezeket viszem magammal még.de tényleg fontos az ásványvíz, lehetőleg szénsavmenteset válassz.
6/8 anonim válasza:
talán meglehetne köszönni a válaszokat ennyi idő elteltével, kedves kérdező...
7/8 A kérdező kommentje:
Sorry!
Köszike mindenkinek!
2009. márc. 30. 19:33
8/8 anonim válasza:
esetleg törölköző, tusfürdő papucs ha nem akarsz szétizzadtan hazamenni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!