Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Boxkesztyűt mivel lehet...

Boxkesztyűt mivel lehet fertőtleníteni?

Figyelt kérdés
Most vettem egy műbőr kesztyűt, mert eddig a teremben levőket használtam (és rendre lábszagú lett a keze tőle). Létezik esetleg valami fertőtlenítő spray hozzá? Vagy lehet valahogyan mosni?
2011. máj. 9. 15:16
 1/6 anonim ***** válasza:
ki kell szellőztetni, meg bandázs.
2011. máj. 9. 15:24
 2/6 A kérdező kommentje:

Elég neki a szellőztetés? Ha baktérium lennék, csak ilyen műbőr, szétizzadt kesztyűkben szeretnék élni :)

Ezért gondoltam, hátha létezik olyan spray, amivel néha bele tudok fújni és kinyírja a kis dögöket.

2011. máj. 9. 16:50
 3/6 Neji ***** válasza:
Savval.
2011. máj. 9. 17:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Vizes szivaccsal kitörölgetem,aztán kirakom az erkélyre egy napra.
2011. máj. 9. 18:21
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha baktérium lennék, csak ilyen műbőr, szétizzadt kesztyűkben szeretnék élni :)

ezért kell bőrkesztyűt venni. Feleslegesen majrézol, ha rendesen használod a műbőr kesztyűdet, max egy évet bír ki (de inkább felet), hamarabb tönkremegy, mint ahogy bebüdösödne...

2011. máj. 9. 18:49
 6/6 A kérdező kommentje:

Az edző jött velem vásárolni, ő mondta, hogy jó lesz a műbőr is, mert az ötven kilómmal úgysem tudom olyan gyorsan szétütni, erőm sincs hozzá alkatomból adódóan.

A párom bőrt kapott, mert ő már szét tudja csapni, erősebbet üt.

2011. máj. 10. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!