Fehérjepor milyen kiszerelést érdemes venni és menny ideig tart ki?
Figyelt kérdés
2011. máj. 9. 13:45
1/10 anonim válasza:
Whey Gainer 6 kg-s 1-2 hónap, attól függ!
2/10 anonim válasza:
0,5 kg Biotech Iso wheyt 2800Ft minden Hónapba veszek 1 et nem áll a pénzem 20ezrem egy doboz Proteinbe. és inkább arra figyelek hogy Csirkéből vigyem be a legtöbb fehérjét
3/10 A kérdező kommentje:
ez is fehérjepor ? mondj már róla véleményt
2011. máj. 9. 15:13
4/10 anonim válasza:
a whey gainer nem fehérje, hanem tömegnövelő.
5/10 anonim válasza:
és a nagyobb kiszereléseket kell megvenni, úgy olcsóbbak. pl, én egy kiló savóproteint 3200ért veszek.
6/10 anonim válasza:
utolsó válaszoló: milyen protein az?
7/10 anonim válasza:
PROMIX 7kg. Ennél jobb ár/érték arányt nem találsz.
8/10 anonim válasza:
De olyan nincs, hogy magában fehérje, tudom, lehet venni, van direkt olyan, de akkor is erre értette.. Sztem.!
10/10 anonim válasza:
nincs csillivilli dobozban, nincs édesítve, ízesítve, de teljesen jó. De csak tőlük vegyél, nagyon korektek. A vaterán csak hamis, kamu cucc vann fenn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!