Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ki az erősebb aki nehéz...

Ki az erősebb aki nehéz fizikai munkát végez vagy egy testépítő?

Figyelt kérdés
Mondjuk egy favágó vagy egy földmunkás (kubikos) aki sokat dolgozik lehet erősebb egy konditerembe járó táplálékkiegészítőt fogyasztó testépítőnél?
2011. máj. 7. 19:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

"de én építkezésen kib@szom lazán a mittoménmilyen beton kerítésrudakat, cementeszsákokat pakolászok, falat bontok, gerendákat teszek arrébb, szedek le egyedül, 3-400 kilós vizes homokos hordókat emelgetek, és b+ bírom egész nap, pedig eddig "csak" testépítettem, szóval ne toljad már a hülyeségeket."

mondjuk a 3-400 kilós vizes hordók emelgetését megnézném, de ha jól értem, akkor te fizikai munkás vagy. Tehát az erőnléted várhatóan főleg innen jöhet, hogy napi szinten fizikai munkát végzel, és nem onnan, hogy mellette eljársz hetente néhányszor gyúrni.

2011. máj. 8. 10:59
 12/14 domy01 válasza:
Ez egy nagyon összetett kerdes. Pld. a mekkora köztük a meretbeli külömbseg, ki a szivósab vagy ütésállób. Ki az aki elöbb viszi be a megrenditö ütést. És meg lehetne sorolni. Ha altalanossagról beszelnek azt mondanam hogy a fizikai munkas inkabb szivosabb es allókepesebb. Mig a testepitö zömökeb es kötött izomzattal rendelkezik. Ha 2-3 percnel tovabb tart a küzdelem akkor nagy valószinüseggel a fizikai melós a nyerö. De tul kell élnie azt a 2-3 percet hogy neüssek ki..
2011. máj. 8. 11:28
 13/14 anonim ***** válasza:
"konditerembe járó táplálékkiegészítőt fogyasztó testépítőnél" mi köze van az erőnek a táplálékkiegészítőkhöz? A testépítés ha nem tűnt volna fel, a kinézetről szól, semmi másról. Lehet egy munkás erősebb is akár (nem erősebb amúgy), de kit érdekel.
2011. máj. 8. 12:14
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem, nem vagyok fizikai munkás, csupán építkezünk, besegítek, alapvetően testépítéssel foglalkozom.

A hordó emelgetést ne úgy képzeld el, h feltolom a fejem főlé, hanem a pontból b-be elviszem. Nem hegynek fel, meg ilyenek.

2011. máj. 8. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!