Ha tornázok, nem növök meg?
14/F 157 cm és kb 64kg
le szeretnék fogyni, ugy értem hogy a felesleg eltünjön a testemről (legtöbb a hasamon van azthiszem).
A napokban kardiozom. Csinálok még fekvőtámaszokat és felüléseket is. Hogy ha igy folytatom pár hónapig, amig el nem tüntetem magamról a felesleget, akkor ez gátolhat a növekedésben? Nem szeretnék ilyen kicsi maradni.
Úgy tervezem hogy miután megszálkásodtam a kardiotol, azután elkezdek súlyzozni.
Tudod mitől szálkásodsz? A szálkásító étrendtől!!!
De 14 évesen nem fogynod kéne, hanem valami izmot magadra szedni.
egyél, attól nősz.
ha zsíros vagy, kevesebb szénhidrátot egyél (tanultad már iskolában mi az az intenet, és keresni is tudsz már a neten)
egyél húst és edzz.. jah zöldség gyümölcs is fontos. többivel igazából még fölösleges foglalkoznod :)
persze ha továbbra is bizonytalan vagy, akkor kérdezz, de nem kell új kérdést kiírnod hozzá.
alapvetően ha úgy kajálsz, hogy fogysz, akkor a szervezeted nem épít izmot.
edzést úgy értettem hogy edzz mindent. súlyzó, futás, küzdősport ami a csövön kifér.
szénhidrátot is eszel (rizs krumpli kenyér zsömle) de.. rákereshetsz neten..
meg ha tényleg érdekes, olvass a builder.hu-n, ott olyan leírások vannak, amiknek kb. általános iskolás tananyagnak kellene lennie.
google-ba beírod: builder. hu alapismeretek
builder.hu étrendek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!