Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Jó ötlet lenne hajnalonta...

Jó ötlet lenne hajnalonta járni a Margit-szigetre futni?

Figyelt kérdés
hajnal 5 körül, az első metróval-villamossal szerintetek érdemes? gondolom, akkor nincs tömeg, jön a szünet, lesz időm, de elég törékeny vagyok, nem veszélyes az utca ilyenkor? hogyan érdemes akkor enni egyáltalán? gondolom, előtte nem, de futás után mennyivel kell enni, ha ilyen korán megyek ki?
2011. ápr. 30. 20:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Futás után legkésőbb 30 perc múlva kell étkezni ha lehet fehérje s szénhidrát gazdag ételt. De ne lassú felszívódású kajákat ( tehát tejet pl ne ) Egyébként én jártam fél 6 kor Margit-szigetre de én mivel nem lakok messze kifutottam odáig. Ha nem vasárnap mész akkor max idős néniket látsz akik már a piacra készülnek :D
2011. ápr. 30. 21:02
 2/5 A kérdező kommentje:
tudom, ennek a neten utána kéne néznem, de miért fontos a szénhidrát és fehérjedús kaja futás után? azt értem, hogy általánosságban miért fontos, de miért futás után? nekem olyankor általában semmi étvágyam nincs, sőt, főleg, amikor intervallumfutást csinálok.
2011. ápr. 30. 21:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Mert az izmaid teljesen elfáradnak, és fehérjére van szükségük a fejlődéshez + ami volt benned szénhidrát raktáron kiürül és azt pótolni kell arról nem beszélve, hogy az izomlázat megúszhatod :)
2011. ápr. 30. 21:10
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm! akkor erre figyelni fogok.
2011. ápr. 30. 21:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Azért kell enni minden megterhelő sporttevékenység után, mert leürülnek a glikogénraktárak és vissza kell tölteni.
2011. máj. 1. 05:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!