Milyen a jó futó technika? Mire kell odafigyelni futás közben?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 30. 11:38
1/5 anonim válasza:
2/5 anonim válasza:
ne lépj túl nagyot
ne fuss túl gyorsan
ne fuss lejtőn lefelé
jó cipőt vegyél
hirtelen ennyi jut eszembe.
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm
2011. máj. 2. 14:44
4/5 anonim válasza:
Előző válasz írója , "ne fuss lejtőn lefelé " akkor mit csináljon ha lejtő van? De mindegy nem akarok kötekedni.
Arra szoktam figyelni hogy kényelmesen fussak és ne a futásra figyeljek , vagyis csak az elején szoktam a futásra figyelni aztán amikor az van hogy majd elalszok akkor tudom hogy jól futok. Most ez nem hangzik túl okosan , szóval amit tanácsolok neked: Sose arra figyelj hogy mennyi van még összesen hátra a végéig hanem mindig csak a következő lépésre.
5/5 escrogar válasza:
próbálj meg füves területen mezítláb futni egy kicsit, csak természetesen. ezt utánozd futás közben is, futócipő nem kell, természetellenes mozgásformába kényszerít, próbálj meg sima tornacipővel (legjobban imitálja a mezítlábas futást).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!