Csökkent az erőtök kreatin kúra közben?
Figyelt kérdés
Nekem az előző monohidrát kúrám közben csökkent az erőm. A feltöltéskor faszán téptem szét a súlyokat, és a kúra közben és után az erő csak guggolásban maradt meg. Mindegy, nem ez a lényeg.
Az előző kúra így volt
1-3. nap - 30g krea
3-7. nap - 15g krea
7-x. nap 10 g krea /amíg ki nem fogyott a fél kila/
És így szar volt, mert elment az erőm.
Most a szokványos 1-7 nap feltöltés ugyanolyan adaggal/30g nálam/ , majd szintentartás a felével szisztémát fogom csinálni, remélem nem megy el az erőm.
Tehát, nektek csökkent az erő kúra közben?
2011. ápr. 29. 15:18
1/5 A kérdező kommentje:
Hülye a kérdés, vagy nem csökkent az erőtök? :D
2011. ápr. 29. 16:33
2/5 anonim válasza:
GreenTea
Nekem általában csak feltöltéskor nő kicsit az erőm, utána csak marad azon a szinten. Sosem csökkent még.
4/5 TOMAtm válasza:
a kreatin nem hiszem h erőben dobna bármennyit is magában.ez nem erőnövelő szer.a kitartásod és a regenerációt segíti,de a vízvisszatartása is max annyiban segít h kevésbé leszel sérülékeny nagyobb súlynál.
5/5 anonim válasza:
Kreatin adta az energiát edzés alatt és miután elfogyott kissé jobban elfáradtam edzés alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!