Milyen sportot űzzek? (Nagyon f*ontos! ) *
Figyelt kérdés
Nyári sportként űzöm az úszást, de azt suli mellett meg a hidegekben nem bírom. Olyan kellene, amit suli után tudnék, mondjuk heti 2-3szor. Nem vagyok túl vékony, de kövér se. Van egy kis feleslegem. Viszont ilyen atlétikát, talajtornát, aerobikot, fitnesst stb. nem akarok, mert szerintem ahhoz "kötelező" a vékony alak.2011. ápr. 25. 11:25
1/6 anonim válasza:
Háát....elmész heti 2-3-szor futni. Egészséges, nem tart sokáig.
2/6 anonim válasza:
Futás,kerékpár.Nem kötelező a vékony alak,egyáltalán.
4/6 anonim válasza:
futás, kerékpároz-s a legjobb szerintem sem, bár azt röpködő mínuszokban nem olyan kellemes...
Ha esetleg a futást magában unalmasnak találod akkor keress valami pl. valami kosárcsapatot, úgy sokkal izgalmasabb :))
De azt nyugodtan csinálhatod szerintem, hogy amíg jó idő van futsz/biciklizel/úszol, és hidegben pedig tornázol (Tudod, ilyen DVD-s, pl Béres Alexandra és hasonlók)
5/6 anonim válasza:
Futás, tánc, zumba, aerobic, tenisz, röplabda
6/6 anonim válasza:
Tánc, yoga, küzdősport,
Kérdés az, hogy milyen céllal szeretnél mozogni. Hogy fogyjál? vagy hogy barátkozzál? Teremben vagy szabadban? sok kérdés merül fel. és nem utolsó sorban, hogy mit bírsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!