Boxzsák panelba? 1. emeleten lakom, plafonba fúrnám,50kilós zsák lenne.
nekem jóval kisebb van.
de rájöttem hülyeség volt:D
ezt biza meg kell oldani!
képzeld, egy ismerősöm szintén panelba szeretne boxzsákot kisfiának, lehet majd én is használnám :)
szerintem nem fogod átfúrni a plafont.. :) vastagok azért ezek. püfölés viszont tompán hallatszódni fog. ez persze attól is függ mennyire ér hozzá a falhoz, de ha nem éjjel gyakorolsz vagy korán reggel, úgy gondolom nem túl hangos/zavaró.
mondjuk ahhoz képest hogy milyen kellemetlen és hangos "zenék" szűrődnek át panelházban, ez igazán semmiség lesz!
En laktam panelban,5.emeleten.
40kilos boxzsakom volt felfurva ,3nap utan leszakadt,pedig elvileg jol volt felfurva.
Aztan ratettem a komodorma ,falnak tamasztva, úgy püföltem.
NEmtudom mennyire halljak a szomszedok ,de nem is nagyon erdekel. Fiatalab koromban zene miatt jottek parszor hozzam szomszedok, boxolas miatt nem ,szal nemhsizem hogy veszes ...meg amugy is ha intenziven utod a zsakot ,rovid pihenokkel , max 20-30perc es kifaradsz ,azt meg kibirjak:D
Áthallatszik,főleg a rúgások.
De ha délelőtt használod csak és hétköznap,akkor nem szoktak ugatni érte.
Nem csak a feletted lévő hallja,hanem körben mindenki és még az utcán is,uh szépen néznek majd rád.
És igen,először nekem is kiszakadt,főleg a kis tipli.4 ponton fúrtam föl még régen nagyobb tiplivel/kampóval.
Itthonra most már csak talpas reflex labdát használok.Az sokkal csendesebb,de másra is való,mint a nehéz zsák.
F@szom se tudja hogy volt felfurva ,annak má tobb éve ,es nem is en furtam fol :D
Hat igazabol kilengett elegge ,es sokkal jobb is volt aztan a komodon ,falnak támasztva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!