Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért fosok a kreatintól?

Miért fosok a kreatintól?

Figyelt kérdés
Van ilyen kreatin porom, amit vízben kéne feloldani és úgy meginni. Az első probléma az h szinte nem is oldódik a vízben, hiába keverem vagy fél órán keresztül. A másik az h lenyelése után 20 perccel rohanok a wc-re... Ennek gondolom nem így kéne lenni. Tudtok egy olyan kreatin (kifejezetten olyat, ami megköti a vizet) ami nagyon jó?
2011. ápr. 23. 16:54
 1/8 anonim ***** válasza:
milyen márka?
2011. ápr. 23. 17:17
 2/8 anonim ***** válasza:
tuti nem bioteches :D
2011. ápr. 23. 17:43
 3/8 anonim ***** válasza:
Valószínűleg monohidrát. Az nem fog feloldódni. Ha fosol, akkor váltani kéne valami alkalizáltra. Kre alkalynra, vagy ilyesmi. Esetleg megpróbálhatod teában a mostanit feloldani, abban fel fog oldódni /meleg legyen a tea/ de ha akkor is jön a hígfos ánuszból akkor bizony adjad el a mostani kreát, és alkalynt vegyél.
2011. ápr. 23. 19:04
 4/8 anonim ***** válasza:

GreenTea

Megesik az ilyen... A kreatininné alakulása miatt szokott előfordulni, mivel ezt nem igazán szereti az emésztés. Próbálj valami bufferelt kreatint vagy kreatin-malátot, asszem az sem fosat.

2011. ápr. 24. 12:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem jó, én a napi 30g monohidráttól se fosok :D
2011. ápr. 24. 12:28
 6/8 A kérdező kommentje:
Sajnos Zacskós 500g-os Biotech és napi 27grammot kéne belőle meginnom. Csináltam egy olyan kísérletet h 1 napig a vízben hagytam h akkor biztos feloldódik...NAGYON NEM! Ilyen sz*rral én még nem találkoztam.
2011. máj. 2. 18:23
 7/8 anonim ***** válasza:

GreenTea

Ne hideg vízbe tedd. Tedd langyosba amíg feloldódik és utána mehet rá a hideg. Egyébként én nem szoktam feloldani, csak bele teszem megrázom és iszom.

2011. máj. 2. 19:23
 8/8 anonim ***** válasza:
Ugyanazt nyomom. Akkor más kell neked, nem amiatt fosol, hogy nem oldódik, hanem mert monohidrát.
2011. máj. 3. 05:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!