Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Testépítők! Kreatinról egy...

Testépítők! Kreatinról egy kérdés?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem,hogy csináltam egy BioTech es Creatine Monohydrate kúrát.Erőt hozott (de azt elég rendesen és kúra után is megmaradt).Tudnátok egy olyan kreatint ajánlani ami tömeget is hoz?Vagy ez teljesen ember függő?

OFF: Vissza az oldalra Mark86-ot és mrolympia-t :) Sokat segítenek az itt lévőkön persze néha furcsa hangnembe de nem csoda ennyi hülye kérdésnél :) (lehet h az enyém is az:))

Előre is köszönöm

2011. ápr. 21. 21:43
1 2
 11/17 noname86 ***** válasza:

persze: mrolympia 46kiló

mi meg greenteaval 55 kilósak de mondjuk már régóta nyomjuk! :D

2011. ápr. 21. 23:28
 12/17 lóf4szJankó ***** válasza:

Nemtudom milyen fejlődés varhato a Trans-x-tol.

Mint irtam ez egyeni ,nekem a Trans x egyaltalan nem jott be es az ize is szar volt ,bar ez mellekes.

Ha gondolod ,es arban neked megfelel ,probald ki.

Amugy meg .... Az hogy h valaki nagy,izmos ,nem jelenti azt h k*rvara ert ehhez a sporthoz.

Vannak olyan tagok akiknek 48as karuk van ,130kioval szeriaznak ,de meglepodnel ... hogy meg az alapismeretekkel sincsenek tisztaban. A szterodiok beceneveit viszont annal jobban vágják.

2011. ápr. 21. 23:30
 13/17 A kérdező kommentje:

Á nem értetted a kérdés lényegét :D A Trans-X sokkal hosszabb ideig tart mint a többi de (a neten írtak alapján) a fejlődés kb ugyan akkora.Mert ha a Trans-X annyival több ideig tart akkor inkább szerzek még valahonnan pár ezret :)A még nem tudom milyen kreatinhoz elég vitamin,protein és a végén még hozzácsapni BCA-t meg glutamint?

Az olyan emberek akik össze vissza szteroidoznak mindenféle tudás nélkül és ugy lesznek nagyok az egészségüket leszarva azokat nem tudom testépítőnek nézni akár mekkorák is :)

Márk ha már ide tévedtél mit gondolsz a témáról?:) érdekelne a te véleményed is hiába vagy 55 kilo :D:D

2011. ápr. 21. 23:40
 14/17 lóf4szJankó ***** válasza:

ne b@szakodj mar annyir egy sz@ros kreatinon.Idovel ugy is ki kellprobalni ezt-azt h megtudd mi az ami hasznal neked.

Az alap kerdes az volt h a kreatinrol EGY kerdes ... de ez mar a 20.ik kerdes :D:D

En egy alkalommal 50-60ezeret koltok tapiegre .... igazabol ugy erdmes ezt is ha rááldozol tobb zsetont s veszel egy "pakkot",... oszeallitasz vmi jo kombot a celnak megfeleloen ... es 2-3honapig kuraszeruen nyomod ...sokah hozhat.

Bemasolom egy korabbi valaszomat egy masik kerdere,ami kapcsolodik ehhez a temahoz:

Kreatin monohydrat nem az igazi ,nem mindenkinek jon be es sokan mondjak h a klasszikus monohydratnak mar "lealdozott" .... az un. transzoport szisztemes kreatinok sokkal jobbak ,pl. cell-tech hardcore a muscletech-tol nagyon jo cucc ,nekem nagyon bejott es sok ismerosomnek is ..vagy pl. a creadex a MAPtol is nagyon bejott nekem.

Es vannak meg f@szig jo anyagok amiket kiprobalhattsz, nezz körul a neten. .... igazabol ki kell probalni sokmindent hogy megtudd mi az ami neked bejon.En az elso 3 ev edzesem alatt kb. 1200 eurot koltottem tapkiegre .... kb. a fele felesleges volt ,inkabb kajara kolthettem volna ,de nem sajnalom mert igy tudom mi az ami nem jott be ,viszont megvan az a 5-6 cucc ami k*rvara bejott ,igy ha biztosra akarok menni akk azokat veszem.

2011. ápr. 22. 00:09
 15/17 A kérdező kommentje:
Jó b@szki igazad van na :D Majd még körbenézek,körbekérdezek kinek mi jött be mit ajánl és eldöntöm :D Még egy utolsó belefér?mondom is: még a mononál mondták h szünetet kell közte tartani...de ha másfajtát veszek akkor is kell az a 1 hónap szünet?:) (mert ha jól olvastam van olyan krea amelyiknél nem kell szünet) Már csak ennyivel nem vagyok tisztába ha még erre is válaszolsz akkor már örök hálám :D
2011. ápr. 22. 00:16
 16/17 lóf4szJankó ***** válasza:

Milyen masfajta kreatinra gondolsz?? ... minden fajta kreatin kura közott erdemes szunetet tartani.

Van aki folyamatosan ,huzamosab ideig szedi a kreatint ugyanolyan adagokba ,pl. napi 2x5g monohydrat 2-3 honapig.De jobb kuraszeruen alkalmazni ... en ugy szoktam ahogy mar irtam is ... 1het feltoltes 2het szintentartas ... 1het szunet ....megin 1het feltoltes 2het szintentartas ...aztan 1-2honapig nem szedek kretint.

2011. ápr. 22. 01:41
 17/17 anonim ***** válasza:
Celltech tuti hozna tömeget, mivel kb. monohidrát és cukor összeöntve... Amíg tápkiegtől várod, hogy tömeget hozzon és nem az étrendedtől, addig ne várj sokat. Semmi sem hat egyformán mindenkire, hogy mi jön be neked a legjobban ki kell tapasztalnod.
2011. ápr. 22. 06:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!