Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen etrendkiege...

Szerintetek milyen etrendkiegeszitoval dobjam meg a valasztasom? (kiegeszitő infot irok)

Figyelt kérdés

22 eves vagyok, 3 eve rendszeresen jarok konditerembe, 1 eve stabilan helyre van teve az etkezesem, szamolt feherjetartalom, ch, es a tobbi. 186cm vagyok es 80 kilo, 12% testzsir

ugydontottem kicsit magamrakoltok, kiprobalom magam. Vettem egy kuranak valo Genesis Stanazololt, es vettem Mariatovis kivonatot (biztos ami biztos, bar tudom hogy nem letszukseg). Egyidoben szedjem a stanaval? nem karositja a stana hatasat? es ha kicsit tomeget akarok rakni magamra, de nem kombinalom egyeb steroidokkal, erdemes stana melle tomegnovelo? vagy eleg csak feherje meg kaja rendesen?

2011. ápr. 20. 17:43
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

nekem az a 4-5 kilo tokeletesen eleg lenne.

sokan mondjak nemkell levezetes, de en a biztonsag hive vagyok, akkor ha mar csinalok vmit akkor csinaljam okosan.

Vmi jo levezetot tudnal? olvasgattam es mondtak hogy meg eleg jol is dob a levezeto tapkieg. vmi ultrahottert hallottam, de mind1 is. ismersz vmi jot?

2011. ápr. 21. 21:26
 12/17 lóf4szJankó ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..

Olvasd el itt a kerdest/valaszokat ... valaszaimat , ő is stanozololt akart szedni ... viszonylag reszletesen leirtam mit hogyan kell csinalni.

2011. ápr. 21. 21:47
 13/17 A kérdező kommentje:

en ugy csin, hogy 1. nap 1 szem

2. nap 2 szem

ezt igy 5ig.

41. nap 4

42. nap 3

es igy tovabb. pont kijon 200 szem.

akkor azt mondod hogy provi az igazi?

sima tapkiegre gondoltam

2011. ápr. 21. 22:22
 14/17 lóf4szJankó ***** válasza:

Hallod haver ,nem rosszbol .... eddig nem akartam irni ,de mar a kerdeseidbol is egyerelmuen latszik h nem vagy otthon a témában ,kvazi neked k*rvara nem valo a kox.

De mindegy,te dolgod.

1. 200szem??? ... Egy kuraba 100szmes 10mg/1szem stanozololt hasznalnak ,es ha jol tudom a genesisnek nincs is 200szemes 5mg/1szem stanoja.... szal itt valami szerintem nem stimmel.

2.Nem az szamit hogy hany szemet szedsz be egy nap ,hanem h hany mg-t.Tehat inkab ugy szedd ahogy leirtam.

3.Levezetes a kura része ..... provrion es/vagy clostilbegyt azert kell h "helyrealljon" a sajat teszto termeles, es ezt semmilyen tapkieg nem helyettesitheti.A komplet kura utan kell bcaa,glutamin,protein h nagyob eselyel tartsd meg amit felszedtel,de ezt mar leirtam az elozo kerdesnel amit leinkeltem ..es nem csak ezt de mindent leirtam ott !!!!!!!!!!!!

2011. ápr. 21. 22:40
 15/17 A kérdező kommentje:

felreertettel. 2 doboz 100 szemes Genesis 10mgrol beszelek.

szval 50mg-ig megyek fel, azert nemakartam provit vagy a cl-t, hogy nem allitja le a sajat teszto termelest egy sima stana. legalabbis mindenhoz azt irjak, hogy annyira nemnyul hozza a sajat teszto termelesemhez.

2011. ápr. 22. 17:48
 16/17 A kérdező kommentje:
ha jol kajalok es edzesem is megmarad, akkor az az izom nemjon le rolam egykonnyen, mivel minosegi hus jon fel, nempedig vmi vizes, zsiros fos
2011. ápr. 22. 17:50
 17/17 A kérdező kommentje:
Nem hat erősen az hipotalamusz-agyalapimirigy-gonád tengelyre, kicsi csökkenést eredményeznek a tesztoszteron és az LH vérszintjében, az Fsh szintek alig változnak. Értem én ezen, hogy pontosabb legyen a megfogalmazása. Hidd el utánajártam ennek, csak tényleg az érdekelt, hogy a máriatövis kivonat, ami májvédésre tökéletes (bar mivel ez gyenge cucc elvileg nemkene), mennyire nyúl bele a hatásába
2011. ápr. 22. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!