Szerintetek milyen etrendkiegeszitoval dobjam meg a valasztasom? (kiegeszitő infot irok)
22 eves vagyok, 3 eve rendszeresen jarok konditerembe, 1 eve stabilan helyre van teve az etkezesem, szamolt feherjetartalom, ch, es a tobbi. 186cm vagyok es 80 kilo, 12% testzsir
ugydontottem kicsit magamrakoltok, kiprobalom magam. Vettem egy kuranak valo Genesis Stanazololt, es vettem Mariatovis kivonatot (biztos ami biztos, bar tudom hogy nem letszukseg). Egyidoben szedjem a stanaval? nem karositja a stana hatasat? es ha kicsit tomeget akarok rakni magamra, de nem kombinalom egyeb steroidokkal, erdemes stana melle tomegnovelo? vagy eleg csak feherje meg kaja rendesen?
nekem az a 4-5 kilo tokeletesen eleg lenne.
sokan mondjak nemkell levezetes, de en a biztonsag hive vagyok, akkor ha mar csinalok vmit akkor csinaljam okosan.
Vmi jo levezetot tudnal? olvasgattam es mondtak hogy meg eleg jol is dob a levezeto tapkieg. vmi ultrahottert hallottam, de mind1 is. ismersz vmi jot?
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..
Olvasd el itt a kerdest/valaszokat ... valaszaimat , ő is stanozololt akart szedni ... viszonylag reszletesen leirtam mit hogyan kell csinalni.
en ugy csin, hogy 1. nap 1 szem
2. nap 2 szem
ezt igy 5ig.
41. nap 4
42. nap 3
es igy tovabb. pont kijon 200 szem.
akkor azt mondod hogy provi az igazi?
sima tapkiegre gondoltam
Hallod haver ,nem rosszbol .... eddig nem akartam irni ,de mar a kerdeseidbol is egyerelmuen latszik h nem vagy otthon a témában ,kvazi neked k*rvara nem valo a kox.
De mindegy,te dolgod.
1. 200szem??? ... Egy kuraba 100szmes 10mg/1szem stanozololt hasznalnak ,es ha jol tudom a genesisnek nincs is 200szemes 5mg/1szem stanoja.... szal itt valami szerintem nem stimmel.
2.Nem az szamit hogy hany szemet szedsz be egy nap ,hanem h hany mg-t.Tehat inkab ugy szedd ahogy leirtam.
3.Levezetes a kura része ..... provrion es/vagy clostilbegyt azert kell h "helyrealljon" a sajat teszto termeles, es ezt semmilyen tapkieg nem helyettesitheti.A komplet kura utan kell bcaa,glutamin,protein h nagyob eselyel tartsd meg amit felszedtel,de ezt mar leirtam az elozo kerdesnel amit leinkeltem ..es nem csak ezt de mindent leirtam ott !!!!!!!!!!!!
felreertettel. 2 doboz 100 szemes Genesis 10mgrol beszelek.
szval 50mg-ig megyek fel, azert nemakartam provit vagy a cl-t, hogy nem allitja le a sajat teszto termelest egy sima stana. legalabbis mindenhoz azt irjak, hogy annyira nemnyul hozza a sajat teszto termelesemhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!