Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen etrendkiege...

Szerintetek milyen etrendkiegeszitoval dobjam meg a valasztasom? (kiegeszitő infot irok)

Figyelt kérdés

22 eves vagyok, 3 eve rendszeresen jarok konditerembe, 1 eve stabilan helyre van teve az etkezesem, szamolt feherjetartalom, ch, es a tobbi. 186cm vagyok es 80 kilo, 12% testzsir

ugydontottem kicsit magamrakoltok, kiprobalom magam. Vettem egy kuranak valo Genesis Stanazololt, es vettem Mariatovis kivonatot (biztos ami biztos, bar tudom hogy nem letszukseg). Egyidoben szedjem a stanaval? nem karositja a stana hatasat? es ha kicsit tomeget akarok rakni magamra, de nem kombinalom egyeb steroidokkal, erdemes stana melle tomegnovelo? vagy eleg csak feherje meg kaja rendesen?

2011. ápr. 20. 17:43
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
eddig nem használtál tápkieget?
2011. ápr. 20. 17:48
 2/17 A kérdező kommentje:
de fehérjét, napi vitamint hasznaltam, meg zabot a feherjebe :P
2011. ápr. 20. 17:55
 3/17 lóf4szJankó ***** válasza:
Ha eddig nem hasznaltal mas kieget csak feherjet ,vitaminokat ,akk sztem még ne koxolj ,van meg egy csomo legalis cucc, amit kiprobalhatsz es hasznalnak.
2011. ápr. 20. 20:23
 4/17 A kérdező kommentje:

elis felejtettem, hogy creatint probaltam mar, de nekem nemnagyon jott be, monohidrat es ph-x verzioban, pedig mindent eloiras szerint csinaltam :D

feherje +zab daralva majdnem egyenlo egy tomegnovelovel, de azt fogom is csinalni. most mindent tapkieget nemfogok vegigprobalgatni, mert rakene kolteni vagy 200000et es valszeg nemlennenek hatasosabbak, hisz kajam helyre van rakva igy nemsok minden van amit kitudnek egesziteni, creatin meg annyira nemkell nekem.

2011. ápr. 21. 12:33
 5/17 lóf4szJankó ***** válasza:

En egy alkalommal 50-60ezeret koltok tapiegre .... igazabol ugy erdmes ezt is ha rááldozol tobb zsetont s veszel egy "pakkot",... oszeallitasz vmi jo kombot a celnak megfeleloen ... es 2-3honapig kuraszeruen nyomod ...sokah hozhat.

Kreatin monohydrat nem az igazi ,nem mindenkinek jon be es sokan mondjak h a klasszikus monohydratnak mar "lealdozott" .... az un. transzoport szisztemes kreatinok sokkal jobbak ,pl. cell-tech hardcore a muscletech-tol nagyon jo cucc ,nekem nagyon bejott es sok ismerosomnek is ..vagy pl. a creadex a MAPtol is nagyon bejott nekem.

Es vannak meg f@szig jo anyagok amiket kiprobalhattsz, nezz körul a neten. .... igazabol ki kell probalni sokmindent hogy megtudd mi az ami neked bejon.En az elso 3 ev edzesem alatt kb. 1200 eurot koltottem tapkiegre .... kb. a fele felesleges volt ,inkabb kajara kolthettem volna ,de nem sajnalom mert igy tudom mi az ami nem jott be ,viszont megvan az a 5-6 cucc ami k*rvara bejott ,igy ha biztosra akarok menni akk azokat veszem.

2011. ápr. 21. 14:24
 6/17 A kérdező kommentje:
teljesen korrekt amit irtal csak tudod egy a baj, diak vagyok es elegge necces lenne nekem 60000et kolteni, sot meg 40et is havonta tapkiegre, csak kivancsi vagyok bejon e a dolog, ha nem hat nem eroltetem, majd elerem a celom 4-5 ev mulva :D csak azert a kisordog benne van az emberben tudod :D
2011. ápr. 21. 16:55
 7/17 A kérdező kommentje:
am erdekelne hogy mariatovis kapszulat mikor kezdjem el szedni majd. nincs vmi ismerosotok aki benne van ebben a dologban, es tenyleg benne van, nempedig vmi zugkokszos? :D
2011. ápr. 21. 18:07
 8/17 lóf4szJankó ***** válasza:

Megertlek ,nem is lebeszelni akartalak ,csak elmondtam h tapkieggel is lehet sokat fejlodni.

Amugy en is kb akkor kezdtem koxolni ,mind te ... 23evesen

Nos ha mindenkeppen koxot akarsz ,akk inkabb csinalj egy rendes kurat , ne önmagaban a stanozololt ..persze ez is hozhat jo eredmenyeket ,de erdemeseb kombinalni valamivel.

azt a mariatovis kapszlat nemnagyon ismerem ,igy hat nemtudok rola semit mondani ... annyit tudok hogy a maj vedelmere van ..ami kell a kura alatt es utan is.

inkbabb flavobion ,lagosa vagy essentiale forte ...ezeket hasznaljak a maj vedelme erdekeben.

2011. ápr. 21. 18:42
 9/17 A kérdező kommentje:

most ugy vagyok vele, hogy inkabb a "legnemtoxikusabbat" valasztom, mert amugy sem kell nekem sok, csak par kilo azis maradando, szalkas izom, (vagy 3 kilo eleg lenne es vagy -3% testzsir is)

amit csak ilyen anyagokkal lehet elerni, mivel tudjuk hogy szalkasitasra kaloria megvonas, + kilokhoz meg kaloria tobblet kell, igy egymast lovom ki :D

ugyhallottam ez elegge szalkasit es formaz amellett hogy 2-3 kilo hus is feljon ami maradando. meg1x kiemelem hogy kajam rendben van :D szval kombinalni nem tervezem semmivel, meg mas kokszhoz sem akarok nyulni igazabol. :D

sajna tapkiegekre meg ramenne mindenem :D

2011. ápr. 21. 20:01
 10/17 lóf4szJankó ***** válasza:

Egyebkent

"legnemtoxikusabb"...."leggyengebb,Legkimeletesebb" szteroid az oxandrolone....csak k*rva draga.

Igen , a stanozolol is egy relativan biztonsagos es hatekony cucc.Egyik ismerosomnek is elso kuraja csak stanozolol volt ... es 4-5kg tiszta izmot felszedett.

En gyakran ajanlom elso kuranak az oxan-stanol kombit ... minosegi izmot hoz ,javit az izmok formajan,tonusan.

Az hogy mennyit szedsz fel es mennyit tartasz meg nem az anyagtol fugg.

Legfokeppen a genetikan, es a szteroidokra erzekeny receptorokon .... de ugyanannyira fontos hogy jol e edzel/kajalsz a kura alatt ,kura utan , levezetesen stb.

2011. ápr. 21. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!