Mit gondoltok ezekről az AIRSOFT fegyverekről?
Figyelt kérdés
Sajnos magyar nyelvű oldalt nem találtam. Kezdő lennék, és ezek a fegyverek érdekelnének. Kezdésre jó?
2011. ápr. 18. 23:34
1/7 anonim válasza:
2/7 A kérdező kommentje:
cybergun-nal mi a probléma?
2011. ápr. 18. 23:57
3/7 anonim válasza:
elég hamar használódnak az alkatrészek és az alkatrészellátás nuku, és még drága is (mármint a minőségéhez képest)
4/7 A kérdező kommentje:
Akkor mit ajánlasz, de legyen megfizethető :D + az a gond, hogy Szlovákiából vagyok...
2011. ápr. 19. 00:22
5/7 anonim válasza:
A D-Boys márkát ajánlom, aránylag "olcsó" kínai gyártmány, de ha megveszed és elviszed egy szakértőhöz rendberakatni, akkor egy iszonyat jó fegyver lesz, és nem utolsó sorban nagyon sok fém alkatrészt használnak. Szerintem ez a márka a legolcsóbb amit még érdemes megvenni.
6/7 A kérdező kommentje:
Koszi. És ha nem viszem el, Akkor is tobbet er mint a cybergun?
2011. ápr. 19. 13:19
7/7 A kérdező kommentje:
Esetleg STTI vagy UHC márkájú fegyverek?
2011. ápr. 19. 16:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!